2777
2789
عنوان

اومدم داستان ازدواجم رو بزارم طبق ی تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 33 پست
شاید صلاح همینهفکر کن ازدواج کنه و گیر آدم بد بیوفتهباید بگیم راضی ام به رضای خدا هرچند سختی باشه

یعنی همپی به صلاح نیست شوهر به صلاح نیست کار به صلاح نیست هیچی به صلاح نیست 

چند وقته دارم دعا میکنم واسه منم به صلاح نیست 

عزیزم ما تو لیست سیاهم فرق داریم با بقیه انگار

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
دوستم خیلی خوشکله پوست سفید چشای سبز هیکل خوب بعصی کلا بلاک لیست ان مهم نیست چی بخوان شوهر کار هرچی ...

منومطمعنم همسرش فعلا شرایط جور نشده هم رو ببینن و در زمان مشخص خدا همدیگر رو میبینن اما من دهه ۶۰ هستم برای دخترایی ک میخوان ازدواج کنن چندتا پیشنهاد دارم  ب مادراتون بگید تو خونه مرتسم بگیرن هم ثوابه هم موقعیت زیاد پیش میاد اتفاقا موقعیتهای درست و حسابی ک با رل و پارتنر ب وجود نمیاد الان ب خود من ۴  نفر بیشتر سپردن دختر خوب پیدا کنم  ک موقعیتشون عالیه واقعا اگه بخوان میتونن خودشون تو خیابون و دانشگاه سریع ازدواج کنن اما سپردن ب خانواده

دوم تینکه تو نجالس شرکت کنید و فعال باشید 

دایره ارنباط مادرهاتون با زنهای خانواده درست و حسابی زیاد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره از اون زنایی ک میان وسط زندگی مردم عزیزم بیشتر تلاش میکردین شاید پشیمون میشد

همسرم همون روز پشیمون شد 

با التماس و گریه های مادرش راضی شدم ببخشمش

از اون روزم شدید حواسم هست و دارم چکش میکنم چیزی ازش ندیدم اون خانومم بلاک کرده از همه جا 

اما من نابود شدم این وسط

دختره رفت پی زندگیش شوهرمم دنبال زندگیشه و حضور من باعث شده روز به روز اوضاعش بهتر بشه

اونی که باخته منم با اینکه هیچ گناهی نداشتم

چند ماهه یادم نمیاد روزی بدون گریه شب کرده باشم

کلی دکتر و مشاور رفتم ولی مگه میشه تیکه های قلبو بهم چسبوند؟

الانم شوهرم تو راه کربلاست

بهش گفتم برو توبه کن از دلی که شکوندی 

اون اصلا دوست نداره درموردش حرف بزنه انگار اتفاقی نیوفتاده کلا

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یعنی همپی به صلاح نیست شوهر به صلاح نیست کار به صلاح نیست هیچی به صلاح نیست چند وقته دارم دعا میکنم ...

گاهی چیزی ک فک میکنیم خیره ممکنه شر باشه هزاران مرتبه شکر بابت وجود دخترم اما جنگ ک پیش اومد گفتم ۴ سال بچه دار نشدم چقدر دعا و راز و نیاز بالاخره خدا دخترم رو بهم داد گفتم نکنه جنگ بشه دخترم اواره بشه گفتم نکنه کاش زوری نبتید از خدا میخواستم؟؟اما میگم امام حسین بچه امم خودش بهم ااد مثل رقیه اش سپردم ب خودش

گاهی چیزی ک فک میکنیم خیره ممکنه شر باشه هزاران مرتبه شکر بابت وجود دخترم اما جنگ ک پیش اومد گفتم ۴ ...

خدا برات نگهش داره

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
عزیزم در چه حد بوده ؟؟رابطه اشون؟؟؟

از پیاما نمیشد فهمید

البته قرار دیدن گذاشته بودن که شوهرم میگه نرفتم و پشیمون شدم 

ولی احتمال میدم ۹۹ درصد همو دیدن و جنسی هم بوده البته گفت حاضره دست رو قران بذاره اصلا چیزی نبوده

گفتم حواله ات کردم به حضرت علی که پدر همه بچه یتیماست منم پدر ندارم‌. باورت میشه روزی که خیانت دیدم فقط داشتم تو مخاطبین گوشیم دنبال یه کسی میگشتم که بهش زنگ بزنم بگم کمکم کنه یکی که منو بفهمه یکی که بگه نمیذارم کسی اذیتت کنه و من هرچی گشتم کسی نبود اون روز خیلی نبود پدرو احساس کردم.

همسرم تا قبل اون قضیه همه پشت و پناهم بود و من انگار دوباره یتیم شدم...

هنوزم سر پا نشدم با اینکه سعی کرده اعتماد منو جلب کنه و خیلی محبت میکنه گاهی تو دلم نفرینش میکنم 

از پیاما نمیشد فهمیدالبته قرار دیدن گذاشته بودن که شوهرم میگه نرفتم و پشیمون شدم ولی احتمال میدم ۹۹ ...

عزیزم حتما ی تراپیست برو  کار شوهرت درست نبوده ابدا  اما شما الان تصمیم گرفتی برگردی ب زندگیت و کار خوبی کردی حالا ی فرصت دادی ب شوهرت  خب الان باید چیکار کنی خودت رو ازار ندی بیخود ایشون شاید پشیمونن از کارش الانم ک تو راه کربلا اما یاداوری گذشته شوهرت رو فقط دوباره یاد اون زنه میفته و دل چرکین نسبت ب شما 

بعدم چرا احتمال رابطه بالاتر میدی مطمعن ک نیستی؟؟؟پس شما بزار رو گزینه نبوده و رد شو 

و مهمترین قسمت ک ب چشم دیدم ی سری زنها  کارشونه تور پهن کردن برای مردهای ساده و متاسفانه عین شیطان بلدن کارشون رو ک حتی بهترین مرد هم  ممکنه بلغزن  دیگه خودت انتخاب کردی بگذری و برگردی الان فقط با این یاداوریها صدمه جدیتر ب روح و روان خودت اول بعد ب زندگیت میزنی و ممکنه همسرت دنبال محبت بیزون از خونه بگرده

عزیزم حتما ی تراپیست برو کار شوهرت درست نبوده ابدا اما شما الان تصمیم گرفتی برگردی ب زندگیت و کار ...

ممنونم حرفاتون خیلی آرومم کرد چون همسرم کلید سوییت یکی از دوستاشو گرفته بود میگم جنسی بوده حالا شایدم راست بگه و کلا نرفته باشه دنبال دختره بهر حال الان واقعا مهم نیست تا چه حد بوده میخوام حال خودم خوب بشه

فقط نمیدونم از کجا شروع کنم

یه مدت می‌نشستم به نماز و دعا و گریه و چله گرفتن ولی خب استمرار نداشت البته‌ اگه همون نبود الان اصلا سرپا نمیشدم

یه مدت رفتم کلاس های همسرداری که خب اونم تا حدی کمک کرد

ولی زخمش هنوز تازه است و هنوزم یادم میاد حالم بد میشه

شکی که داره منو به مرز جنون میرسونه

زندگی تو شهر غریب و ترس از آینده ترس از بچه دار شدن و . . . 

ممنونم حرفاتون خیلی آرومم کرد چون همسرم کلید سوییت یکی از دوستاشو گرفته بود میگم جنسی بوده حالا شاید ...

خب اول اینکه فعلا بچه دار نشو ب امید استوار کردن بهتر زندگی تا خودت از نظر روح  و روان  اول ب ارامش نرسیدی اوضاعت بدتر میشه 

دوم اینکه تو دوران عقدت بوده  ک زن و شوهر داعم پسش هم نیستن  و ی بازیگوشی بوده ب نظر من  شما خیلی جدی گرفتی البته کارشون اصلش درست نبوده 

من بازم میگم دختره شاید وارد گود بازیش کرده   الانم ک فعلا چیزی ندیدی  

اگه ب چک کردنهای مداومت ادامه ندی نصف راه رو زفتی و ارامش میگیری  و شوهرت خیالش راحت بشه تو چکش نمیکنی  ی وقتی اگه بخواد بیراهه بره زودتر لو میره اینم واسه استرس زیادت گفتم نه مچ گیری

خب از اول شروع کن فک کن تازه ازدواج کردی ببین من میدونم گاهی شرایط چیزی رو ب وجود میاره ک از دست ادم خارج میشه  الان خود من ب شدت فوبیای داعش گرفتم بعد جنگ و داعم اخبار نگاه میکنم  مشاوره بهم گفت دیگه نبتید اخبار نگاه کنی چون ممکنه وسواس فکریت کار رو ب جاهای باریک بکشونه

ممنونم حرفاتون خیلی آرومم کرد چون همسرم کلید سوییت یکی از دوستاشو گرفته بود میگم جنسی بوده حالا شاید ...

بعدم منم الان تو اون شرایط خودتم حدس و گمان میزنم نکنه کشور ضعیف بشه و داعش بیاد اما اینا ۹۰ درصدش حدس و گمانه ده درصد هم طبیعیه نگرانی 

خوب تو الان ۹۰ درصو حدس و گمان میدی برای رابطه قبل و خیانت دوباره امت ده درصدش طبیعیه چون تو محیطش قرار گرفته ذهنت منم تو محیط جنگ قرار گرفتم

و نکته مهمتر هر چیزی رو ک با ذهنت انقدر دنبال کنی جذبش میکنی  منم  همینطور 

رها سازی ب ادم خیلی کمک میکنه ب این فک کن تو نثلا الان ۳۰ سال داری خب اندازه هنین عمری ک کردی ده سال بالاتر بخوای عمر کنی  حیف نیست از زندگیت بخوای انقدر الکی استرس حمل کنی؟؟؟الان تمرکزت رو مول جمع کردن شاغل شدن و پیشزفت کردن باشه  ک فردا خدای نکردهوچیزی دیدی راحت بارت رو ببندی بری و اون چیزی از دست بده ن تو  و حتما خونه و .. اگه میتونی ب نامت بزن  کلا سعی کن اختیار شوهر و زندگیت تو دستت باشه تو مشتت ک نه کسی از بیزون بتونه خرایش کنه ن از تو 

خلاصه مجردا از این شبها غافل نشید اول از امام حسین ازدواج خوب بخواین دوم این مجالس حتنا شرکت کنید ک ...

اونی که خدا ولش کرده عاشورا و عید و..نداره مارو خیلی وقته ول کرده ازدواج فقط یه قفرشه..

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.