2777
2789

نمیدونم چرا اینجوری میکنه تو سایت اسم و فامیلمو میاره ولی رو امتحانات نهایی میزنم مینویسه باید بری سایت سنجش از طریق ایجاد و تایید سوابق نگا کنی یعنی چی 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

برا منم اینطوری بود آیدی روبیکا تو بدع توضیح بدم برات

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔹 دسترسی ساده به کارنامه بدون ورود به مای مدیو :

▪️ وارد my.sanjesh.org بشید

▫️ گزینه ثبت نام در ازمون رو بزنید

▫️ بعد گزینه ازمون سراسری رو بزنید

🔸 بعد روی عبارت قرمز رنگ (مشاهده، تایید، ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی) کلیک کنید

▪️ مشاهده کارنامه امتحان نهایی رو بزنید و حواستون باشه پیش فرض روی خرداد ۱۴۰۴ یازدهم هست عوضش کنید روی خرداد ۱۴۰۴ دوازدهم تا بیاد

عزیزم روبیکا ندارم میشه همینجا بگی

باید بهت شاد بدم اینجا پنج ساعت ی عکسم نمیفرسته 

شاد نداری؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

🔹 دسترسی ساده به کارنامه بدون ورود به مای مدیو :▪️ وارد my.sanjesh.org بشید▫️ گزینه ثبت نام در ازمو ...

عزیزم من رفتم گزینه ثبت نام در آزمون اصلا برا من نیومد 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️