2777
2789

بذار من بهت بگم که 10 خونه جابه جا کردیم و مثه بازیه برام اسباب کشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جعبه موز از میوه فروشی و کارتن از سوپری ها بگیر با چسب قهوه ای بزرگ و ضد ضربه متری برای وسیله های بزرگ مثل یخچال و گاز و … هر چی بسته بندی خوب باشه وسایلت سالمتر میرسه به مقصد ،روزنامه باطله هم برای شکستنی ها و وسایل خورده ریز بگیر که بپیچی بچینی توی کارتن ها

کارتن خالی جنس خوب از فروشگاه ها بخر

سایز متوسط بخر

سایز بزرگ نخر،بکار نمیاد،سنگین میشه،زیرش خالی میشه

وسایلی ک استفاده نمیکنی رو با روزنامه باطله یا پارچه کهنه(پارچه رو با قیچی ب تیکه های کوچیک برش بده و وسایل شکستنی بسته بندی کن)،بزار کارتن

وسایلی ک دم دستته روز آخر ببر

بذار من بهت بگم که 10 خونه جابه جا کردیم و مثه بازیه برام اسباب کشی

اول که هر چه اضافات جمع کن بریز آشغالی 

بعدم هییییچ وسیله ای جمع نکن ، تا زمانی که  تمیز نشستی، دستمال نکشیدی .... 

هر چیزی نیاز به تعمیر داره قبل از جمع کردن چسب بزن تعمیر کن ، 

وسیله هر اتاقی که جمع میکنی ، رو کارتونش اول اسم اتاقخ بنویس بعد هم بنویس چی داخلش گذاشتی ، اینجوری  به کار گرا میگی ، توی خونه ی جدید ، بذارن تو همون اتاق ، مخصوصا آشپز خونه خیلی مهمه تمام کارتوناش بذارن برات داخلش  دو ساعته میچینیش و تمام .... 

قبلی که وسایل ببری خونه جدید برو  تمام آشپز خونه و اتاقها تمیز کن دستما بکش و تو کابینتی پهن کن و آماده باشه .... 

تا وسایل  خونه جدید کامل نچیدی فرشات پهن نکن ، پای کثیف میان روش  کثیف میشه

ظرفهای آشپز خونه مثلا 12 بشقاب چینیت رو هم بذار و سفت سلفون بپیچ ، اینجوی نمیشکونه ، مثه روزنامه هم نیست که کثیف باشه 

مواد شوینده و ادویه و روغنت  که جمع میکنی سر دست بذار رسیدی خونه جدید بتونی تخم مرغی ذدرست کنی ، دستت و محیط بشوری 

دستمال یا پارچه تمیز کاری آماده داشته باش نیازت میشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اول که هر چه اضافات جمع کن بریز آشغالی بعدم هییییچ وسیله ای جمع نکن ، تا زمانی که تمیز نشستی، دستم ...

چقدر عالی گفتی مرسی واقعا، فقط من از یه شهر به شهر دیگه دارم میرم میشه بنظرت اینارو اوکی کنم؟