2777
2789
چقدر عالی گفتی مرسی واقعا، فقط من از یه شهر به شهر دیگه دارم میرم میشه بنظرت اینارو اوکی کنم؟

ما هم از یه شهر به دیگه می  رفتیم ، 

مخصوصا نوشتن اینکه برا چه اتاقیه و از کارگرا بخوای تو همون اتاق بذارنش خیلی کمک میکنه سریع پهن کنی و زندگیت به روال عادی برگرده ....

سعی کن وسایلت خودت بچینی از هیچ  خانمی کمک نگیر ، منت میشه به سرت ، 

ما میرفتیم تو خونه جدید فوقش دو تا سه روز غذا از بیرون میخریدیم و خودمون روزی یه اتاقیش میچیدیم 

و در اخر هم فرشا پهن میکردیم و کارتون وسایل تزیینیمون باز میکردیم میچیدیم و تمام

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم از یه شهر به دیگه می رفتیم ، مخصوصا نوشتن اینکه برا چه اتاقیه و از کارگرا بخوای تو همون اتاق ...

درست میگی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتی مرسی ازت❤️❤️❤️

ما هم از یه شهر به دیگه می رفتیم ، مخصوصا نوشتن اینکه برا چه اتاقیه و از کارگرا بخوای تو همون اتاق ...

عزیزم من ۴ تا کمد و یه تقریبا کمد که فقط آینه هست دارم مثل میز آرایش ولی بزرگ، ۶ تا مبل و یه مبل سه نفره و میز و یخچال و لباسشویی و یه فرش، بنظرت اینا تو یه خاور جا میشه یا باید یه نیسانی چیزی هم کنارش باشه؟

عزیزم من ۴ تا کمد و یه تقریبا کمد که فقط آینه هست دارم مثل میز آرایش ولی بزرگ، ۶ تا مبل و یه مبل سه ...

اطلاعی ندارم.  ،معمولا کامیون دارها میدونن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببخشید شما با روزنامه ظرفارو پیچیدین؟ اینکه میگن رد سیاهی میندازه روی ظرفا درسته؟

من  با روز نامه پیچوندم ، اگه روزنامه خشک باشه رد نمیندازه . ولی گفتم بهت سلفون بپیچ بهتره 

درسته ممنونمم❤️ با سلفون‌محکم بپیچم بزارم تو کارتون موز خوبه؟

هر کارتن محکی که دیدی بذار 

فقط زیاد کارتنش بزرگ نباشه  در میره