2777
2789

خانم گلا طرز تهیه خامه ترشش چه جوریه نوشته خامه با ماست تو نت سرچ کردم ولی باز منیورش کدوم خامه است با خامه صبحونه میشه؟؟.

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز رو نگینی خورد کن تفت بده تا سبک بشه سرخ نشه فقط سبک گوشت راسته گوساله رو که رشته ای خورد کردی بهش اضافه کن با زردچوبه و فلفل

ابش که جمع شد دو قاشق ارد تفت خورده رو اضافه کن و تفت بده بعد دو تا برک بو و یه دونه میخک رو بنداز توش بعلاوه اب جوش ابشو کم بریز چون دو ساعته میپزه،درشو بذار تا بپزه اخرای پخت نمک و سرکه اضافه کن

برای سروش اول گوشتا رو تو پیرکس بریز روش چیپس خلالی، بعد از توی ابش که الان غلیظ شده برگو میخک و دربیار خامه صبحانه رو اضافه کن و هم بزن و در اخر این سس رو بریز رو گوشت و چیپس

تجربه ثابت کرده که چیپس خلالی بهتر از سیب زمینی سرخ کردس

نوش جان

دستورش اصلیش اینه که گوشت و خلال های باریک ببر تفت بده تا قهوه ای بشه بعد خامه رو اضافه کن سر اخر قارچ جدا گانه تفت داده شده . به همراه چیپس خلالی 

ما ایرانی ها یکم بهش پیاز داغ هم میزنیم و یکم میزاریم گوشت بپزه با اب تا کامل پخته بشه ابش که خشک شد خامه رو بریز 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
پیاز رو نگینی خورد کن تفت بده تا سبک بشه سرخ نشه فقط سبک گوشت راسته گوساله رو که رشته ای خورد کردی ب ...

ممنونم گلم کامل بود مرسی 

دستورش اصلیش اینه که گوشت و خلال های باریک ببر تفت بده تا قهوه ای بشه بعد خامه رو اضافه کن سر اخر قا ...

ممنونم خانمی کردی گلم

همون صدگرم خامه چه خامه ای ؟؟؟خامه صبحونه یعنی؟؟؟

اره خامه صبحونه . 

یه پاکت خامه 200 گرمه اگه انقدر خامه رو طعمش و دوست داری بریز با دو قاشق خامه.  بستگی به میزان گوشتت داره اگه کمه نصفه بسته بریز حدود سه چهار قاشق 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
این دستوری که من دادم و از مادربزرگ شوهرم یاد گرفتم که بیف استروگانوفاشون تو یه فامیل معروفه رمزشم ...

ممنونم عزیزم مرسی