پیاز رو نگینی خورد کن تفت بده تا سبک بشه سرخ نشه فقط سبک گوشت راسته گوساله رو که رشته ای خورد کردی بهش اضافه کن با زردچوبه و فلفل
ابش که جمع شد دو قاشق ارد تفت خورده رو اضافه کن و تفت بده بعد دو تا برک بو و یه دونه میخک رو بنداز توش بعلاوه اب جوش ابشو کم بریز چون دو ساعته میپزه،درشو بذار تا بپزه اخرای پخت نمک و سرکه اضافه کن
برای سروش اول گوشتا رو تو پیرکس بریز روش چیپس خلالی، بعد از توی ابش که الان غلیظ شده برگو میخک و دربیار خامه صبحانه رو اضافه کن و هم بزن و در اخر این سس رو بریز رو گوشت و چیپس
تجربه ثابت کرده که چیپس خلالی بهتر از سیب زمینی سرخ کردس
نوش جان