2777
2789
عنوان

بچه ها کسی که شرایط زندگیش خیلی بد باشه چطوری میتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
بورسیه فول فاند کلا تمام هزینه باخورشونه خوب

شما انگار وضیعت ها مهاجر  پذیرنمیبینی فول فاند آلمان، فرانسه، سوئد، فنلاند، اتریش امریکا 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ من تاپیک شما رو داشتم درباره رشته علوم ورزشی تحقیق میکردم دیدم متوجه شدم شماهم رشتتون اینه منم مثل شما فارغ تحصیل ۴۰۲ ولی پشت کنکور موندن تاپیک هاتون رو خوندم از لحاظ شرایط خیلی شبیه هم هستیم من احتمالا امسال رتبم تقریبا مثل رتبه شما بشه منطقه یک هم هستم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی ازت کمک میکنم خیلی سردرگمم یکی رو داریم تو آشناها این رشته باشه ولی پسره من میخوام یه نفر دختر باشه این رشته رو رفته باشه و علایقاش مثل من باشه بتونه منو درک کنه میشه لطفاً کمکم کنی؟ امروز اخرین مهلت ثبت نام ازمون عملی علوم ورزشیه سردرگمم🥲

سلام عزیزم خوبی؟ من تاپیک شما رو داشتم درباره رشته علوم ورزشی تحقیق میکردم دیدم متوجه شدم شماهم رشتت ...

قربونت بشم ببخشید من الان اومدم توی سایت

هرسوالی داری ازم بپرس .

ببخشید فقط درخواست دوستی نمیتونم قبول کنم

حالا که منطقه یک هم هستی بیشتر میتونم کمکت کنم

من خودم ورزشی نبودم اما علم تئوریم خیلی کمکم کرد الانم راضیم خداروشکر.

شماهم کاری ب حرف بقیه نداشته باش ج رشته ای خوبه چه رشته ای بد

تمرکزتو بذار روی رشته و براس تلاش کنی قبول شی.

آزمون عملیشم توی گوگل بزنین دقیییقا مراحلشو میاره

یه نصبحت

آزمون عملی رو سعی کنی عالی بدی خیلی به نفعتون هست چون جدیدا ازمون خیلی تاثثیر داره توی قبولی

مثلا من کنکورم رتبم خیلی خوب بود اما آزمون لملی رو چندان جالب ندادم و بااینکه مثلا رتبه ی من بهتر از دوستم بود توی کنکور اون دانسگاه تهران قبول شد 

بهترینا برات لتفاق بیفته

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

قربونت بشم ببخشید من الان اومدم توی سایتهرسوالی داری ازم بپرس .ببخشید فقط درخواست دوستی نمیتونم قبول ...

اخه من اصلا سابقه ورزشی ندارم تو عمرم حتی باشگاه و یه رشته ورزشی شرکت نکردم فقط خیلی بچه بودم یه مدت کلاس ژیمناستیک رفتم و هر از گاهی برای تفریح میرم استخر شنا به جز این دیگه هیچ سابقه ورزشی ندارم تو مدرسه هم زیاد زنگای ورزش مشارکت نداشتم میترسم بخاطرع همین نتونم از پس کلاس های عملیش برام بیام🥲 شما هم مثل من زیاد اهل ورزش اینا نبودین؟

من تو مدرسه خیلی درسم خوب بود کلا اهل درس و کتاب و این حرفام تا کارای عملی ولی خب بخاطرع شرایطی نتونستم دیگه بیشتر بخونم رتبم بهتر بشه نمیخوامم دیگه پشت کنکور بمونم و فکر نمیکنمم رشته های خوب و تاپ رو بتونم تو شهرای اطراف تهران قبول بشم اگر هم بشه شهرای خیلی دوره نمیدونم همین رشته های معمولی رو اطراف تهران برم یا رشته های خوب رو شهر های دور خیلی انتخاب سخته🥲 بنظرت از رشته های معمولی و پایه مثلا ادبیات عربی و ادبیات فارسی و علوم ورزشی کدومش بهتره ؟

ببخشید برای آزمون عملی باید حتما کفش مخصوص ورزش و لباس ورزشی پوشید؟ من کتونی معمولی دارم لباس ورزشی هم ندارم شما چی پوشیدید؟

اره زدم تو گوگل ولی حتی نمی‌دونم این حرکتایی که اسمش رو گفته چی هستن و چجوری انجام میشه نمیدونم با این وضعیت بتونم آزمونشو خوب بدم یا نه 17 مرداد آزمونش🥲😂

من خودم تهرانم ولی بیشتر دانشگاه بین‌المللی قزوین دوست دارم قبول بشم🥲 میتونم بپرسم رتبه دوستتون چند بود که دانشگاه تهران این رشته قبول شد؟ خود دانشگاه تهران یا دانشگاه های دیگه استان تهران؟

اخه من اصلا سابقه ورزشی ندارم تو عمرم حتی باشگاه و یه رشته ورزشی شرکت نکردم فقط خیلی بچه بودم یه مدت ...

سلام عزیزم رتبه دوستمو دقیق نمیدونم ولی تراز آزمون عملیش خیلی بالا بود

دوطت خوبم اول اینکه اعتماد بنفس داشته باش

دوم اینکه رشته ما با رشته های محض اصلا قابل مقایسه نیست حتی بیشتر روانشناسی ومشاوره هم دوستش دارم والان عاشقق رشتمم

مطمئنم جای پیشرفتم خیلی داره

بستگی به خودت وهدفایی که انتخاب میکنی داره . چقدر زرنگین یا پیگیر

عزیزم من سابقه ورزشبم صفر بود

اولش اذیت بودم اماالان اونقدررپیسرفت کردم زدم روی دست خیلبا

بنظرم باشگاه ثبت نام کنین یکم باوسایل آشنا بشی تا اعتماد بنفسه برگرده وگرنه نیاز نیست

عزیزم کفشتون ورزشی باشه حالا اگه اسپرته دیگه لیز نخوره

لباستون سعی کنین ورزشی

اگه نداشتین یه تاپ معمولی باشلوار ورزشی 

قبلش تمرین کنیین مراحلشو توی گوگل ببینین

بنظرم دامشگاهای دوروو نزن اطراف خودتون تااذیت نشیین

ترس نداره مراحلشو بزنین میاره اسماشم سخت نیست

آدم تا توی دل اون کار نره ترس داره 

عزیزم از پسش برمیای

اما قبل هرچیز علاقه مهمه

راجب آینده شغلیش تحقیق کنین

مربیگری رشته ای ک دوست دارینو پیگیر باش بگیر

قبل هرچیز تئوری درجه سه که پیش نیاز تمام مربیگری هاست رو بگیر

درستم ک خوبه 

دانشگاه اینجوریه که اگه یکم تلاش کنی از پسش برمیای

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

سلام عزیزم رتبه دوستمو دقیق نمیدونم ولی تراز آزمون عملیش خیلی بالا بوددوطت خوبم اول اینکه اعتماد بنف ...

یعنی بازار کار رشته علوم ورزشی بهتر از رشته‌های علوم پایه مثل ادبیات ایناست ؟

والا میگم که من خودم قبلا سابقه هیچ ورزشی ندارم انگار علاقه نداشتم برم دنبال ورزشی ولی الان از ورزش بدم نمیاد بنظرم جالب باشع.

والا کفش ورزشی که ندارم می‌خوام کتونی معمولی که راحته بپوشم لباس ورزشی هم ندارم نه لباس نه شلوار میخوام یه سویشرت شلوار حالت دارم اسپرته اونو بپوشم با یه تی‌شرتی تاپی چیزی از زیرش اگر گذاشتن سویشرت رو در بیارم چون به جز این چیزی ندارم شباهت به لباس ورزشی داشته باشه.

من خودمم زیاد دوست ندارم از تهران دور باشم دیگه همین شهرای اطراف تهران نهایت اگر هم میگفتم شهر دور بزنم فق، بخاطرع اینه که شاید شهرای دور بتونم رشته بهتر قبول شم واقعا تصمیم سخته بین شهر دور و رشته خوب یا رشته معمولی شهر نزدیک🥲

حالا ببینم تا خدا چی برام پیش میاره🫠چیزی که بیشتر از همه بابتش نگرانم اینه که میترسم برم تو این رشته ولی بعدش پشیمون بشم چون من خیلی دلم میخواست میتونستم رشته های تاپی مثل مدیریتا یا حسابداری رو برم اصلا نمیدونستم قبول کنم رشته های دیگه مثل ادبیات و علوم ورزشی رو بخوام برم ولی مجبورم یا باید کلا بشینم خونه دانشگاه ندارم کلا چون نمیتونم دانشگاه ازاد برم یا اینکه باید یه همچین رشته هایی ای تو دانشگاه دولتی برم میگم بالاخره از خونه موندن که بهتره🥲

یعنی بازار کار رشته علوم ورزشی بهتر از رشته‌های علوم پایه مثل ادبیات ایناست ؟والا میگم که من خودم قب ...

عزیزم این طرز تفکرت بعد دوترم تغییر میکنه ومیفهمی رشته مهم نیست مهم تلاشته

اون لباسی ک گفتی اوکیه 

چرااجازه ندن؟ بانیم تنه هم میتونی باشی

الان مثلا شما حسابداری ومدیریت رو رشته تاپ میدونی‌؟

حالا مدیریت مالی تاپه 

ولی درکل نری سمت یچیزی ک علاقه نداری

اگه دوست نداری اصلا نزن رشته های دیگه هم هستن

من علاقه بوجود اومد وگرنه عمرا اخت میگرفتم با رشتم

موفق باشی

اگه رشته ای رو دوست داری شده شهرت دور هم باشع بزن اما رشته ای ک دوست نداری وشهر نزدیکه نزو..

عزیزم این طرز تفکرت بعد دوترم تغییر میکنه ومیفهمی رشته مهم نیست مهم تلاشتهاون لباسی ک گفتی اوکیه چرا ...

والا من علاقه خاصی ندارم بگم اینجوری که مثلا از یه سری رشته ها خوشم میاد از یه سری ها بدم میاد بیشتر بازار کارشون برام مهمه درباره علوم ورزشی هم اینجوری نیست بگم متنفرم ازش کلا بدم بیاد ولی خب خیلی هم عاشقش نیستم حس خاصی نسبت بهش ندارم خنثی ام.

والا من برای رفتن به شهر دور خیلی دو دلم چون خب خیلی هزینه رفت و امد باید بدم حتی اگر فقط ماهی یه بارم بخوام برم بیام بازم زیاد میشه خب هزینه های دیگه هم که هست و اینکه فکر میکنمم ادم تنهایی و غربت نباشم دوست دارم حداقل تو اون شهر یکی رو داشته باشم و مخصوصا اگر هم خوابگاهی هام هم دانشگاهی هام ادمای خوبی نباشن تو اون شهرم غریب باشم فکر کنم خیلی اذیت بشم البته ادم درون گرایی نیستما ولی خب نمیتونم به ساز بقیه برقصم.

خودم خیلی دوست دارم قزوین قبول بشم چون اونجا زیاد اشنا داریم نزدیکم هست بهمون اخر هفته ها میتونم برگردم ولی خب متاسفانه ظرفیت رشته هاش خیلی محدوده شاید با این رتبم بتونم اونجا رشته هایی مثل همین علوم ورزشی و ادبیات فارسی و عربی اینا قبول شم🥲