2777
2789

من هفده هجدهم و هنوز تهوع دارم نخورم بالا میارم گفت نخور کسی بوده مثل من تهوع داشته باشه حتی بعد سه چهار ماه 

من که تا موقع زایمان حالت تهوع و استفراغ داشتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من ک این قرصا جواب نمیدادن 

ناویدوکسین میخوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من نخوردم والا 11 هفتم تهوعم از دیروز شروع شده هرچی میخورم بالا میارم

معمولا تا چهارده هفته همه چی خوب میشه من سر دخترم بعد چهارده هفته خوب خوب شدم ولی  سر پسرم ک الان هفده هجده هستم هنوز ویار دارم و روزی دوتا قرص دمیترون میخورم ولی امروز دکترم گفت نخور  بنظرتون ضرر داره 

برای پیشگیری چکار کردی

کار خاصی نمیتونستم بکنم کم کم غذا میخوردم واگه میدیدم حالم داره بد میشه نفس عمیق میکشیدم

گرما هم تا میخوردم حالم بد میشد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
معمولا تا چهارده هفته همه چی خوب میشه من سر دخترم بعد چهارده هفته خوب خوب شدم ولی سر پسرم ک الان هف ...

نمیدونم والا من همش میترسیدم ک چرا تهوع ندارم داشتم ها هفته ای یبار صبا بالا میاوردم همین از دیروز ب غلط کردن افتادم 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا هفته چندم خوردی مشکل من اینه ک چهار ماه رد کردم پنج ماهمه هنوز تهوع دارم

چهار ماه ک تموم شد

اوایل یا اواسط پنج ماه بودم ک تموم شدش

این اخرا صبح ها ک تهوع داشتم نون خشک میخوردم اب دهنم خشک میشد بهتر میشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیتونم اصلن چایی بخورم چ برسه زنجبیل معدم هم میسوزه هم اسید زیاد با اینکه پنج ماهمه

من دوران بارداری چای زنجبیل می‌خوردم 

البته خیلی کم

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
چهار ماه ک تموم شداوایل یا اواسط پنج ماه بودم ک تموم شدشاین اخرا صبح ها ک تهوع داشتم نون خشک میخوردم ...

من خیلی نگرانم نکنه عوارض داشته باشه از طرفی از تهوع بیزارم از بس کل سه ماه اول روزی بیست بار بالا آوردم بدون حتی خوردن یه لقمه غذا طوری ک سه چهار بار بستری شدم اما الان موندم چکار کنم 

نمیدونم والا من همش میترسیدم ک چرا تهوع ندارم داشتم ها هفته ای یبار صبا بالا میاوردم همین از دیروز ب ...

تهوع خیلی وحشتناکه وزن کوچولوی من آمد پایین از بس ضعیف بود از بس بالا میاوردم