2777
2789
عنوان

خستگی و تهوع هفته هفتم بارداری

3819 بازدید | 10 پست

سلام خانومای مهربون

من هفته هفتم هستم و همش دلم میخواد روزا بخوابم.چون شبا تنگی نفس میگیرم و نمیتونم بخوابم.سرگیجه و حالت تهوع و از همه بدتر ضعف دارم و الان دوهفته هستش که اومدم پیش مامانم.

مامانم و خواهرم همش بهم میگن نباید انقدر بخوابی برو بیرون و یکم فعال باش.ولی من واقعا نمیتونم با این تهوع چطوری برم بیرون آخه

دوستان شما هم اینطوری بودین؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به اون روزا

روزی بیست بار بالامیاوردم حتی آبم نمیخوردم

با بچه دوساله و...

وای خدا دیگه اون روزا رو نبینم

مرگو به چشم دیدم

همه میگن وحشتناکترین بارداری که دیدیم بارداری توبوده

بلع من تا هفته 12 هم اینجور بودم البته صبا سر کار میرفتم سرم گرم بود اصلا تهوع نداشتم از دو ظهر تا آخر شب میفتادم دل زمین اونقد بالا نیوردم البته دکترم قرص دیمیترون بهم داده بود که واقعا عالی بود اگه سرت گرم باشه کمتر تهوع میگیری جاهای شلوغ باشی بهتره من مهمون میومد خونم حالم خوب میشد ولی وقتی فقط خودمو شوهری بودیم وحشتناااک تهوع داشتم

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

من تا پایان ماه ششم همینجور بودم اصلن استرس نداشته باش استراحت کن ،،ماه های اول اینجوری کم کم ک نی نی جای خودش محکم کرد تو هم بهتر میشی 😚😚😚

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
بلع من تا هفته 12 هم اینجور بودم البته صبا سر کار میرفتم سرم گرم بود اصلا تهوع نداشتم از دو ظهر تا آ ...

دقیقا به قول دوستمون سعی کن شلوغ باشه منم وقتی تنها بودیم شدید تهوع داشتم شلوغ ک میشد دور برم حالم بهتر بود

سعی کن کمی تو فضای باز بری حالت بهتر میشه از قرص دمیترون اگ دکترت داده استفاده کن

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

سلام عزيزم 

واقعا دوران بديه من الان ١٢ هفته و ١ روزمه اين دوران حوصله خودتم نداري عزيزم چه برسه به اينكه بري بيرون فعالم باشي تنها راهش تحمل كردنه من الان يه ماه و نيمه شركت نرفتم تا سه ماه تموم ميشه عزيزم غصه نخور