2777
2789
عنوان

تجربه لیزیک یا فمتو دارید بگید

384 بازدید | 79 پست

حین عمل چیزی حس میکردید؟ 

سختتون نبود ؟🥲

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی حس نمیکنی من فمتو کردم پیش هاشمی تهران راضی نیستم دوستم تر.نس پی ارکی کرد خیلی راضیه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

سر بود فقط صدای ویز ویز و بوی کله پاچه کز داده حس میکردم🤭😄

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هیچی حس نمیکنی من فمتو کردم پیش هاشمی تهران راضی نیستم دوستم تر.نس پی ارکی کرد خیلی راضیه

واقعا؟

دکتر هاشمی خیلی تعریف میکنند

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

سر بود فقط صدای ویز ویز و بوی کله پاچه کز داده حس میکردم🤭😄

😂😂😂

من خیلی حس بدی دارم

در حدی که میخوام مثلا قطره تو چشمم بریزن اذیت میشم

خود عمل درد داشت برا من.نا که غیر قابل تحنل باشه ها ولی بد بود.و چون همه گفته بودن اصلاااا درد نداره ...

🥲🥲

ی بیل بیلکی بود باهاش چشامو باز نگه داشته بودن خیلی تیز بود پدرم درومد ولی خود عمل درد نداشت

اره میدونم چیو میگی

کارایی که رو چشمت میکردن میدیدی؟ ولی چیزی حس نمیکردی درسته؟

واقعا؟دکتر هاشمی خیلی تعریف میکنند

نه اون اصلیه نیست اون هاشمی که وزیر بود دیه عمل نمیکنه این هم تسمش هست منم گول خوردم فکر کردم اون وزیره هست .خلاصه هاشمی اصلی دیگه عمل نمیکنه فقط معاینه میکنه شاگرداش یا تیمش عمل میکنه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

🥲🥲

پیش سید جواد هاشمی رفتم استیگماتم نیم نمره باقی مونده ضعیفی هم ۷۵صدم مونده صفر نشده ولی دوستم هم پیشش پی ار کی کرد اون صفر شده