2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چیکار کنم...

417 بازدید | 37 پست

سلام، حالم اصلا خوب نیس.  نمی‌دونم چیکار کنم.

امروز رفتم بیرون، شوهرم بعد از من رفت سرکار، اومدم خونه دیدم یه بطری نوشابه که خالیه رو اپن هست. تعجب کردم چون هیچوقت از بطری استفاده نمیکنم. برداشتم بوش کردم بوی تریاک شدید میداد. چون همسایه می‌کشه شوهرم چند بار بهم گفته بود این بوی تریاکه. نمی‌دونم چه خاکی به سرم بریزم. ماه ۸ بارداری هستم . فقط نشستم دارم گریه میکنم. چیکار کنم اصلا گیجم

شک کردی که شوهرت میکشه؟به نظرت جایی رو داره بره بکشه

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تریاک تو بطری بوده ینی 😓

نه بوی دهنش که تریاک کشیده زده به بطری

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

الکی استرس بخودت راه نده.توی دوران بارداری آدم حساس میشه,شاید هم اشتباه کردی و ی بوی دیگه بوده.

بفکر بچه ت باش و این فکرها رو از سرت دور کن..انشاله ک اشتباه کردی

برای برگشتن یه عزیز از راه دور...از امام رضا کمک میخوام,میشه هرکی میخونه یه (یا امام رضا) بگه تا مسافرم به زودی و بسلامتی برگرده؟؟
من که بلد نیستم چه جوری مصرف میکنن. فقط بوی تریاک رو‌میشناسم. تهشم یه لکه سیاه بود. مطمئنم بوی تریا ...

اهان من یکی رو دیدم قاطی چاییش کرد و خورد

انشاله که اشتباه کرده باشی😔

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

الکی استرس بخودت راه نده.توی دوران بارداری آدم حساس میشه,شاید هم اشتباه کردی و ی بوی دیگه بوده. بفک ...

نه مطمئنم. اصلا ما بطری استفاده نمی‌کنیم تو خونه. اصلا بطری نداشتیم.

وا راست میگه  چه ربطی داره ...یعنی میریزه تو آب میخوره..‌تریاکو میکشن بابا.‌.توحامله ای شاید زی ...

تریاکو تو چایی هم حل میکنن میخورن😀

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...