2821
2789

شامپو بدن خوشبو میزنم

نرم کننده مو خوشبوش رو انتخاب کردم

بعد حموم هم مام خوب به زیربغل و روغن آرگان میزنم به موهام

لباسامم بعد هربار بیرون رفتن میشورم

تیشرت و لباس خانگی هر روز میشورم روزی دوبار تیشرت عوض میکنم چون فصل گرماس

دوس دارم بقیه بگن بوی خوبی میدی 

ولی جز چند نفر هیشکی بهم نگفته

چی بزنم که بقیه بگن بوی خوبی میدی

فقط یه بالم لب دارم بوی میوه میده اونو هر وقت میزنم بقیه فکر میکنن ادکلن زدم😐

بادی اسپلش ندارم. همه چی میزنم

چی بزنم همه بگن بوی خوب میدی دوس دارم درباره تمیزیم تعریف بشنوم😁😁

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مارک بالم لبتو بگو🤣🤣 

من با قهوه موهامو می‌شورم همه میگن خیلی بوش خوبه وقتی ترکیب میشه با شامپوم 

اسپری بیول هم میزنم اونی که سبز رنگه دو فازه اونم بوش خیلی خوبههه

بادی بود و راهی داشت مگه به کسی کاری داشت

🤣🤣توی هر تاپیک اینو بگو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من جز خانوادم کسی نمیگه😂😂😂

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

چرا دنبال اینی بهت بگن بوی خوب میدی

خودت به خودت بگو اینقدر تلاش میکنی فقط واسه ی جمله

منی که هفته یبار بزور میرم پس چی ام

فکنم تو منو ببینی بترسی

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

سیسی دیگه واقعا موندم میخوای چی بزنی که خوشبو باشی🤣 

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

شامپو و نرم کننده یکی دو ساعت بعد حموم بوشون میره 

لباس شستن باعث نمیشه بوی خوب بدی باعث میشه بی بو باشی 

ادکلن و مام اسپری و عطر مو باعث بوی خوب میشن 

روغن آرگان هم که بوش بده😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

محصولات داو استفاده کن اینقد بوی خوب ملایم میدن همه تعریف میکنن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

2825
2823
2791
2779
2792