2777
2789
عنوان

امروز سبب خیر شدم🤪🤪

501 بازدید | 31 پست

امروز رفتم تره باری و سبزی فروشیمون

تره باری محل بسیار پسر خوب مودبیه

سنشم حدود ۲۲ تا ۲۵

یعنی اندازه بچه منه

رفتم سبزی بخرم دیدم این بیچاره سکسکه داره

داره ب همکارش میگه  از صبح سکسکه دارم

اینقد اب و شکر و عسل خوردم

نفسمو نگه داشتم نمیره

یعنی دارم میمیرم...از زندگی سیر شدم خداشاهده داشت با حالت گریه و استیصال میگفت

خلاصه سبزی من کشید گفت رمز من اهسته زیر لبی رمز گفتم گفت خانم نشنیدم من باز اروم گفتم

بار سوم بازم پرسید مودبانه

یهو با صدا تقریبا بلند  با عصبانیت

گفتم اهه مگر کری چند بار تکرار کنم

یهو با حالت تعجب و ترس گفت خب خانم شما اهسته گفتین با یه حالت ناراحتیم گفت

ببخشید حالا

(من میشناسه میدونه زن اروم و باشخصیتیم)😜🤪😛

یهو  بعد چند ثانیه زدم زیر خنده گفتم سکسکه ات رفت

یعدفه با خوشحالی گفت اره رفت رفت

خانم ممنونمممم  سبزی هم مهمون من😂🤣

با صدا بلند ب همکارش میگفت سکسکه ام رفت 😂😂

خلاصه امروز سبب خیر شدم🤪😜

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ای جانممم😂😂😂😂😂

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂

منم یه بار اینجوری شدم بابام ترسوندم سکته کردم ولی سکسکم رفت😂😂😂😂

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
😂😂😂😂منم یه بار اینجوری شدم بابام ترسوندم سکته کردم ولی سکسکم رفت😂😂😂😂

یاخدا😂😂😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
🤣🤣🤣😘😘😘😘

وقتی که عضو شدی من ۵ سالم بود😭😭😍😍🥺🥺

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
وقتی که عضو شدی من ۵ سالم بود😭😭😍😍🥺🥺

ای جووونم 😂😂😂من عضو شدم ۳۰سالم بود