2777
2789
عنوان

دخترم آسمونی شد🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

768 بازدید | 51 پست

دوستان دخترم نزدیک دوسالش  بود و معلولیت داشت و هیدروسفالی داشت برای بار سوم رفت اتاق عمل و چند روز تو کما بود و بهوش نیومد و امروز آسمونی شد 🖤🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔😔 

گریم گرفت روم نمیشه چیزی بگم اصلا

خدا رحمتش کنه عزیزم غم آخرت باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت میگم عزیز دلم دختر قشنگت الان بهترین جای ممکن ... ای کاش میتونستم بغلت کنم 💔

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خدا صبرت بده منم یکی از عزیزام امروز از دست دادم 

اگر دوست داشتید براش فاتحه بخونید 😓

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ممنون عزیزم غم نبینی

دورت بگردم نازنین

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خدا به دلت صبر بده عزیزم.

هیچ حرفی تسلای غم دلت نیست اما عزیزم تو این شبها دلت رو بده به دل رباب ، به آغوش خالی رباب که مثل خودت خالی شد با یادآوری مصائب اهل بیت دل هامون آروم میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃