2777
2789
عنوان

بنظرتون سبزی پاک شده آماده میصرفه

168 بازدید | 24 پست

من هیچ وقت نمیگیرم با اینکه عاشق آش و کوکو هستم ولی واسه‌پاک گردن سبزی و شستن خورد کردنشم زورم میاد سبزی کیلویی ۷۰ تومن ۸۰ تومنه اماده کیلویی ۱۲۰ تومن بنظرتون میصرفه؟

والا فقط یه بار گرفتم آش درس کردم بعدا متوحه شدم چمن بوده خیلی ناراحت شدم امشبم هوس آش کردم وقت نیس برم سبزی بخزم پاک کنم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر گرونه سبزی تو شهرتون. 🫤🤕

من همیشه اماده میخرم به جز سبزی خوردن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من باشم آماده میخرم نمیدونم حالا

تصمیم گرفتم الان بخرم ببینم چجوری میشه البتع خیلی پودری خورد میکنن سبزی آش یکم باید گنده تر باشه دیگه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
والا صرفه اش وقتی معلوم میشه که کمردرد و گردن درد گرفتی ،من همیشه اماده میخرم از یه خانم تمیز و مطمئ ...

چی کنم والا گرفتم یه بار چمن دراومد توبه گردم

چمن بوده😂 ما یه آقایی و خانمی هستند خودشون همه چیز بادمجون،سبزی و این جورچیزها آماده میکنن بسته بندی میکنن میارن درخونت خیلی هم عالی و خوش عطره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش