2777
2789

سلام...

من سمت غضروف گوشم‌ دو تا جا رو سوراخ کردم تا پیرسینگ محوری بندازم امروز بعد دوماه رفتم گوشواره میخی هارو از گوشم دربیارن تا پیرسینگ محوری خودمو بزارم اومدم خونه دیدم پشت و روی سوراخ پایینی زخم خشک شده خونی داره و سوراخ بالایی زخم خیلی بزرگ حدودا زرد و خونی که ترشح سفید هم داشت ظاهر شده بنظرتون چیکار کنم؟

توی درمانگاه جای دکتر هم رفتم نمی‌دونم چرا همچین وضعی شده

بنظرتون پیرسینگ خودمو نندازم فعلا؟

الان که جاش خالیه بسته نمیشه تا یه مدتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عفونت کرده 

فعلا پرسینگ معمولی بنداز ( حتما استیل ضد حساسیت باشه)

روزی دو سه بار فقط با آب و نمک ضد عفونیش کن

از گوش پاک کن و دستمال استفاده نکن که پرز هاش جا نمونه

تتراسایکلین هم بزن و از قرص آموکسی سیلین هر 8 ساعت استفاده کن 

اگه این کارارو نکنی کورتون یا گوش اضافه در میاری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

طلا بنداز تا کامل خوب خوب بشه 

عفونت کرده

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

عزیزم این نشون‌دهنده عفونت موضعیه، حتما با گاز استریل و یا سرم نمکی بشور روزی دوباره، فعلا گوشواره‌ی جدید ننداز و بزار دو روز بگذره نگران نباش سوراخای غضروفی به این زودی بسته نمیشن.