2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیگه بهم🥲🥲🥲

424 بازدید | 33 پست

یه میسلار واتر پوست چرب معرفی کنید 🥲🥲🥲🥲خیلیم گرون نباشه  تا یه تومن

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️

من لافارر میزنم عالیه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونرشو زدم زیاد راضی نبودم کار خاصی نکردمیسلارش خوبه؟چن گرفتی

تونر از مارک دیگ دارم راضیم،ولی میسلارش خیلی خوبه.....از دیجی کالل وقتی تخفیف داش گرفتم.قیمتش اگ اشتب نکنم حدود ۳۰۰ یا۳۵۰عه.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

میسلار واتر گارنیر رنگ صورتی کم رنگعالیه پر حجمه قیمتشم فک کنم چهارصد پونصد باشه

مطمئنی اصلش بوده؟جون فک کنم ازین بیشتره

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️