2777
2789
عنوان

کنکوریا

119 بازدید | 4 پست

من همه نمراتی که حساب کرده بودم همون شده غیر از زیست و شیمی که دو سه نمره اختلاف داره با اون چیزی که صحیح کرده بودم الان یه مشکلی هست همه جا نوشتن زیست تعداد پاسخبرگ دو صفحه در صورتی که پاسخبرگی که خود آموزش پرورش داده بود که جواب هم توش نوشته بود سه صفحه داشت بالای سربرگ نوشته بود دو صفحه ولی سه صفحه داشت

برای شیمی هم نوشتن ۳ صفحه در صورتی که پاسخبرگی که آموزش و پرورش داده بود ۴ صفحه داشت ممکنه یه صفحه از هر کدوم کم شده باشه ؟ به تعداد صفحه اعتراض بزنم یا نمره  فکر نکنید الکی می گم من خودم خیلی سخت گیرانه صحیح کرده بودم برگه ها رو و همون شد این دو تا در سخت گیرانه ترین حالت ممکن صحیح کردم ولی فرق داشت اگه می دونید توروخدا بگید خیلی ناراحتم نمره ۱۸/۷۵ زیست رو به من داده ۱۷ حتی می دونم کدوم صفحه کمه 

من زیستمو پایین دادن زدن هم دو صفحه فکر نکنم مشکل از تعداد صفحات باشه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

وایییییییی خاک بر سرم ، ببین منم همهنننههنهههههههه نمراتم همونیه که میخوام جز دقیقاااا زیست و شیمی ، زیست بهم داده ۱۷.۲۵ باید میشدم ۱۸.۷۵ ، شیمی داده ۱۶.۲۵ باید میشدم ۱۸ تا ۱۸.۵ ، عین توووووو ، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.