2777
2789
عنوان

پشیمونم به خاطر بهم زدن نامزدیم

306 بازدید | 27 پست

یه نامزد خیلی پولدار داشتم خیلییی پولدار جوری که مثلا ۱۰تا خونه کیش و قشم و شیراز اونم جاهای خوب خونه بزرگ داشت ۱۴ سالم بود بهم زدم نامزدیو البته بخوام پولشو حذف کنم چیز خاصی نبود ینی سواد که نداشت اما خوش اخلاق بود خانوادش عادی و مامانش یکم اذیت میکرد ظاهریم نداشت قد و قیافه هیچ خیلی فقط پولدار بودن ۵ سال گذشته همش تو فکرشم میدونم ازدواج کرده ولی میترسم کی بهتر از اون بیاد کسی که مثل اون پولدار باشه هیچ وقت طرفم نمیاد اصلا اگر بیاد هزارتا گیر و گور داره فک کنم حس میکنم یه هدیه خوب بوده و خدا یه لحظه منو دید و من خرابش کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا بهم زدی خوشی زده بود زیر دلت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مگ قرار بود خونه زمینا رو بده به تو ؟ فقط دخالتا و غر غرای مادرش برات میموند و پر کردن شوهرت 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بیا فقط عاشق پولش شدی فردا رفتی دیدی سگ اخلاقه دیگه پولشم برات مهم نیست

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.