2777
2789
عنوان

دخترای دهه هشتادی

432 بازدید | 44 پست

نمیدونم دخترای دهه هشتادی چیکار میکنن که امقد زود دارن ازدواج میکنن 

من متولد ۷۶ ام تا حالا ی آدم جدی نیومده تو زندگیم تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم در حالی که شاغلم تو اجتماعم ظاهرم خوبه قیافه خوبی دارم و خوش مّشرِب و اجتماعی هستم 

موقعیت کاری خوبی دارم ولی هیچ آدم جدی ای نمیاد طرفم 

کسایی هم که میان انگشت شمارن و از همون اول میفهمم رابطه میخان و قیدشو نو میزنم 

به خودم میرسم ولی نمیدونم چرا هیچ خبری نمیشه 

من از این دخترا چی کم دارم 

دوستام و همسنام بچه های ۶_۷ ساله دارن اونا جی داشتن که من ندارم 

تهران زندگی میکنم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با افرادی مثل شوهرای اونا حاظری ازدواج کنی؟

خیلی ها شون با ادمایی ازدواج میکنن که تو اصلا قبول نمی کنی 

دهه هشتاد ارمان گرایی دهه شصت و هفتاد رو نداره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چون اهل دوستی نیستی باید از راه های دیگه

خودتو نشون بدی پیش آدماش 

مثلن مسجد بری کارای فرهنگی شرکت کنی یا همون تو محل کارت

به نظرم مشکلی که دهه هفتاد رو اذیت میکنه اینکه پسرای دهه هفتادی دنبال دخترای دهه هشتاد هستن و اینجا دخترای دهه هفتادی می‌مونن برا دهه شصت که خب خیلی احتمال ازدواج میزه پایین البته همیشه هم اینطور نیست کلی گفتم 

با افرادی مثل شوهرای اونا حاظری ازدواج کنی؟خیلی ها شون با ادمایی ازدواج میکنن که تو اصلا قبول نمی کن ...

شما خوبی آرمانگرا 😐😐🥴

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

آرمان گرایی یعنی چی

یعنی باید همه چی تموم باشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آرمان گرایی یعنی چی

یعنی شوهرش 🤣🤣😐😐

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋