2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 40 پست
چون خنده داره😂

ازون خنده هایی که پشتش پره درده؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی تربیتی

من هرکسی هرجور باهام صحبت کنه دقیقا مدل خودش صحبت میکنم عزیزم

شما برو به خودت نگاه کن ببین چجوری بودی که من اینجوری جوابتو دادم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

سطح سختی رو میبینی🥲امسال یه جوری معدلا ترازا کشید پایین اصلا سابقه نداشتهننره تو چطور دیدی؟ از کدوم ...

از سنجش دیدم

اصلا فکرشم نمیکردم نمراتم این شه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

من هرکسی هرجور باهام صحبت کنه دقیقا مدل خودش صحبت میکنم عزیزمشما برو به خودت نگاه کن ببین چجوری بودی ...

شما فاقد هرگونه ادب و تربیتی دوست عزیز من هیچ توهین و بی احترامی نکردم اما تو بهم گفتی به شما چه باید به تو جواب پس بدم به تو مربوطه...این توهینه اوج بی تربیتیه برات آرامش آرزو میکنم دلت سرشار از نامهربونی و سیاهه گناه داری هیچی تو زندگی قشنگ تر از داشتن آرامش و خونسردی و ادب نیست...واقعا من اصلا حوصله ندارم بخوام اینطور جواب کسیو بدم دل بشکنم گارد بگیرم انقدر سلایق و نظرات متفاوت بوده حتی اومدن فحشمم دادن ولی حرفی نزدم شما کید بخدا تو دنیای واقعیتون چطورید عصبی و پر از کینه و دل چرکینی 

شما فاقد هرگونه ادب و تربیتی دوست عزیز من هیچ توهین و بی احترامی نکردم اما تو بهم گفتی به شما چه بای ...

من فقط گفتم اینجا چیکار میکنی برین درستون بخونین این الان چه توهینی توش داشت؟ولی تو خیلی راحت گفتی به تو چه

ازت نمیگذرم دوست عزیز واگذارت کردم به خدا چون خیلی راحت بهم توهین کردی در صورتی که توی حرف من هیچ توهینی نبود تازهسر بلند و با افتخار میگی من کی ام؟اره من خیلی بدم چقدر ادم خوبی هستی شما