2777
2789
من اصفهانم دیروز خریدم ۳۲۰ گفتم چقدر گرونه گفت از کرج میاد حالا کرج چنده ؟؟؟

من کرجم ۱۵۰ تا ۱۷۰ بود ارزونترم میشه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وانتی تکدانه جعبه ای گرفتم کیلو ۲۳۰ حساب کرد خیلی گیلاسش خوب بود کلی قسم خورد که اینو مغازه زیر ۳ ...

جعبه ای زودی له و خراب نمیشن؟من همون یه کیلو هم می ترسم بگیرم اخه ظریفن زودله میشن

چون بچه داریم و هوس میکنن مجبوریم بخریم گیلاس کیلو۳۵۰ گرفتم واقعا ظلمه

من باردارم شکر خدا هوس نمیکنم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جعبه ای زودی له و خراب نمیشن؟من همون یه کیلو هم می ترسم بگیرم اخه ظریفن زودله میشن

جعبه کوچیک بود من سریع چندتا شیشه کمپوت درست کردم بقیشم خوردن خودم گیلاس دوست ندارم آلبالو دوست دارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چون بچه داریم و هوس میکنن مجبوریم بخریم گیلاس کیلو۳۵۰ گرفتم واقعا ظلمه

از کدوم شهر؟بازار روز ارزونتره،حالا من گیلاس نگرفتم ولی آلبالو اینجا می گفتن همین قیمت ولی از بازار روز گرفتم دو مدل یکی صد یکی پنجاه