2777
2789

کی می‌دونه کدوم روزا قمر در عقربن؟

تجربه ای در این زمینه دارید که تعریف کنید که ثابت کنه واقعا این روزها وجود دارند یا خرافاتن؟

خرافات نیستن تو این روز ها نباید کارهای مهمی مثل ازدواج و سفر با کاری رو که بخوای شروع کنی انجام بدی

به نظرت ب طور کلی برای ویزای کوچک روزمره هم بدبیاری داره؟مثلا آدم الکی افسرده شه یا با این و اون دعواش شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم اینو دیگه در این حد باشه ولی تو این روزا صدقه بنداز

نمی‌دونم محرم صفر قمر در عقربه یا نه سنگینی داره یا نه

ولی از وقتی که یادم میاد بدترین اتفاقات بدترین روح و روان شکل گیری بدترین روابط برای من دقیقا از شروع محرم پیش اومده 

به نظرت ب طور کلی برای ویزای کوچک روزمره هم بدبیاری داره؟مثلا آدم الکی افسرده شه یا با این و اون دعو ...

اره چون روزای قمردر عقرب سنگینه روی خلق و خو هم تاثیر میذاره، بعضیا بیشتر متوجهش میشن، بستگی به ماه تولد و چارت تولد داره

حتی روزای ماه کامل هم سنگینه

باید حمام بری، شست و شو کنی، مدیتیشن، شمع سفید ، که سنگینی انرژی کم بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch