2777
2789
این بلاتکلیفی ممکنه سه چهار سال طول بکشه پس نمیشه زن کی نکرد هر طور فکر می‌کنی به صلاحته همون انجام ...

شما هنوزم نماز شب میخونی؟میشه برای من و خواهرمم دعا کنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
این مسئله ادامه دار. بعید میدونم 1/ 2 ماه تمام بشه، اگر از جهات دیگه شرایطش را داری برو. بعدم اگه عم ...

بخدا دلم لک زده براحرم قرار بود ۱تیربریم بعد کنسل کردم گذاشتم هفته آینده الان خونوادم میگن نرو خطرناکه ممکن هفته اینده جنگ بشه خدایی نکرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگ که شروع شد ما مشهد بودیم شهر کاملا عادی داشت به زندگیش ادامه میداد مغازه ها باز عید غدیر جشناشون به راه . 

کلا توی این جنگ فقط تهران خیلی درگیر بود بقیه شهرا داشتن زندگیشون رو میکردن گاها یه سر و صدایی هم می شنیدن مثل تهران نبود و نیست هیچ جا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این مسئله ادامه دار. بعید میدونم 1/ 2 ماه تمام بشه، اگر از جهات دیگه شرایطش را داری برو. بعدم اگه عم ...

بله حق باشماست اگه جنگ نشد میرم اگه هم شد مجبورم کنسل کنم

بخدا دلم لک زده براحرم قرار بود ۱تیربریم بعد کنسل کردم گذاشتم هفته آینده الان خونوادم میگن نرو خطرنا ...

خداروشکر مشهد خیلی امنه خودتو بسپار به اقا امام رضا بیا پا بوسش چیزی نمیشه انشاالله

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

انشالله برای ماهم اینطوری باشه

برو عزیزم . هر چی خدا بخواد همون میشه ما خودمون از ترس نبود بنزین و شوک اخبار یه روز زودتر از برنامه مون  برگشتیم . فدای مهربونی امام رضا که اون شب اخر زیارت دل منو گرم کرد که برگشتم وگرنه غصه اش به دلم می موند که اینجور دارم مشهدو ترک میکنم . الانم که ارومم  میگم کاش مونده بودیم . ولی شرایط روانیمون خیلی تحت فشار بود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚