2777
2789
عنوان

به نظرتون حسوده

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 29 پست
درآمد بده مگه حساس نشو خدا روزی هرکیو جدا میدونه کمک کن اونم ب درآمد برسه

برای چی باید حساب کتاب کارمو بهش بدم 

دوست ندارم 

نمیپرسم 

دوست ندارمم بپرسه 

فروش من چه ربطی به کار اون داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی باید حساب کتاب کارمو بهش بدم دوست ندارم نمیپرسم دوست ندارمم بپرسه فروش من چه ربطی به کار اون ...

دقیق نگو 

ولی دعوا هم نکن 

بگو خوب نیست درآمد بگی کم میشه 

شاید گفتی اگ خوب بود باهم کار کنیم میپرسه 

خودت پیشنهاد دادی و اونم میخاد ببینه کی کارتون باهمدیگه شروع میشه !!! چه ربط ب حسادت داشت ، هرکسی هم اندازه سرمایه ای که گذاشته سود میکنه،حساس نشو

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

نه بابا منو آبجیمم‌ همینطوری هستیم منم هروقت حوصلم سر می‌ره زنگ میزنم آبجیم یکم فضولی میکنم😅

اخه سه رفتارایی ازش میبینم ریاکارانه 

مولا تا میبینه فروش داشتم سعی میکنه یه کار میکنه اذیتم کنه

برای چی باید حساب کتاب کارمو بهش بدم دوست ندارم نمیپرسم دوست ندارمم بپرسه فروش من چه ربطی به کار اون ...

خوب بهش بگو همینو بگو دوست ندارم اینجور سوالارو یا حواب های کوتاه بده خودش بفهمه دوست نداری بهش بگی

رفتار شما بیشتر حسادت تا خواهرت

من چه حسادتی دارم میگم از جزییات حساب کارم دوست ندارم توضیح بدم وقتی یکی مجبورم میکنه اسمش حسادته 

چون خودم اینطور نیستم

سعی کنین از رشد بقیه خوشحال بشین نه شروع به توهین کنین

خودتونم انلاین شاپ دارین تو تاپیکهاتون دیدم 

اگر برای دیگران خوب بخواین خوبم میبینین

اون سرمایه نزاشته من همه سزمایرو دادم فقط کارمندم میشه

خوب خیلی راحت بگو اگه قراره بامن کار کنی حقوقت ثابته و ربطی به سود من نداره و منم هرروز سودم حساب نمیکنم که بخوام هرروز بهت بگم 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...