2777
2789
عنوان

کیا زودپز تک دسته یونیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین توی این فاصله از همدیگه قرار میگیره و بسته میشه

الان منم تو این فاصله گذاشتم الان کیپ شد چه کارش کنم؟ کمکم کن یاد بگیرم 

یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
خب دیگه بچرخونش به سمت دسته خود قابلمه تا یکی بشه

وقتی میچرخونم درش بالا میاد جدا میشه باید دسته قابلمه رو هم باهاش بچرخونم یا فقط دسته در؟

وقتی میچرخونم درش بالا میاد جدا میشه باید دسته قابلمه رو هم باهاش بچرخونم یا فقط دسته در؟

فرقی نمیکنه مهم اینه دوتا دسته بهم برسه حالا ببین چجوری میرسه بهم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

میشه شماره ام بهت بدم فیلم ازش بگیری واسم من چون واسه مادرم خیلی استرس دارم اگه واسه خودم بود اشکال نداشت گناه دار پولش داد واسش بخرم الان بلد نیستم ببندمش

اره الان درسته 

اصلا بالا نبرش سرجای خودش که هست اروم بکشش سمت دسته اصلی زودپز 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اره الان درسته اصلا بالا نبرش سرجای خودش که هست اروم بکشش سمت دسته اصلی زودپز

ممنون عزیزم وقتت گرفتم

خواهش میکنم باریک الله درست شد

ببخشید اذیتت کردم هر دفعه سوپاپ اطمینان بالاش و با واشرش تمییز میکنی؟ درشون میاری و بعد از تمییز کردن سرجاشون میذاری؟ سه تا سوپاپ در میاد یا فقط وسطیه راستی با همون قابلمه زودپز تفت میدی یا با قابلمه جدا؟ میشه قابلمه اش با سیم ظرفشویی تمییز کرد؟