2777
2789
عنوان

طلاق از ادم عصبی

970 بازدید | 117 پست

سلام دوستای گل ،همسرمن وقتی حرفی برخلاف میلش بزنی عصبانی ک بشه فقط وسیله میشکنه ودادمیزنه قوری م اونبارشکست،کلمنداب شکست،کتری م،تلویزیون میخاست بشکنه ک دستش گرفتم،نمیدونم چجورجدابشم یا ن؟ازنظرپول هیچ مشکلی ندارم امانمیشه ک من نظری بذم حرفی بزنم عصبانی بشه سریع ،طلاقم بگیرم جواب مردم چی بدم هنوز۱۳ماه نشده عروسی کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون مشکل کنترل خشم داره قبول نمیکنه مشاوره بره؟در ضمن تو زندگیت هیچوقت نگران حرف مردم نباش.ببخشید ...

اره کنترل خشم ن تنهابا من بامادرش اینطوربوده زود عصبی میشه بعد ده دقیقه خوب میشه اما اون ده دقیقه مث وحشی میشه ممکنه قتل هم بکنه اون لحظه

زندگی با همچین مردی صبر و ایثار میخواد درمان هم باید بشه . من وقتی افسردگی و خشم داشتم وسیله میشکوند ...

اره من میدونم بایددکتر اعصاب بره اماقبول نمیکنه یا اینکه من تاوقتی زندم هیچ سوالی نظری ندم ک این عصبی نشه خب این نشد زندگی من لال بمونم همیشه

اره کنترل خشم ن تنهابا من بامادرش اینطوربوده زود عصبی میشه بعد ده دقیقه خوب میشه اما اون ده دقیقه مث ...

خُب واقعا خطرناکه چون ممکنه توی عصبانیتاش بهتون اسیب جدی بزنه! 

حتما دنبال راه حل باشید 

پیشنهاد مشاوره بدید بهش.طلاق راه  حل آخره

.

ببین مثلا دیشب بهش گفتم چرا وقتی به برادرت پول دادی به من نکفتی خب میگفتی ک بدونم همین،عصبی شد کولمن ...

فعلا زوده کم کم آرام میشه رامش کن لحن حرف زدنت و درخواستت عوض کن آرام بگو سرزمشگر نباش

تنها کسی ک میتونه بهت جواب درست بده اونیه ک از تمام روابط خصوصیت باخبرهجایی جز آینه دنبالش نگرد💜این ...

نمیدونم چکارکنم دوس دارم جدابشم برم تابفهمه کیوازذست داده امامادرم میگ نمیشه جدابشی فعلا یکسال دوسال دیگ صبرکن الان خیلی زوده ،ابرومون میره

فعلا زوده کم کم آرام میشه رامش کن لحن حرف زدنت و درخواستت عوض کن آرام بگو سرزمشگر نباش

مثلا بگه چه‌خوب که ب داداشت پول قرض دادی 

داداش ها پشت هم نباشن کی باشه ؟

حالا چقدی دادی😂