2777
2789
عنوان

طلاق از ادم عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 117 پست
عه چقدرخوب ک پدرت حالشوگرفته و ترسیده همسرت دیگ عاقلترشده،برات خوشجال شدم عزیزم.باشه منم این راهو ام ...

اره عزیزمم. شوهرتم حرفاش باد توخالیه. وقتی از تو حرکتی ببینه و بترسه دیکه دست و پاشوجمع میکنه.. خانواده ش خبر دارن از اخلاقاش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامک های تهدید وفحش هاش هم دارم همرو برا مدرک

اونا رو حتماا جای دیگه ذخیره کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره اول بزرگترت رو در جریان بزار بعدم بگو من طلاق نمیخوام میخوام رفتارش رو اصلاح کنه

میدونی مشکل چیه میگ من مشکلی نداره رفتارم تو منو عصبانی نکنی من خوبم ادمی ک قبول نداره مشکل داره چجور میخاد درست بشه!وقتی نصیحت های اروم منو اذیت میدونه و میگ مقصر تویی عصبانیم میکنی

میدونی مشکل چیه میگ من مشکلی نداره رفتارم تو منو عصبانی نکنی من خوبم ادمی ک قبول نداره مشکل داره چجو ...

خب دیگه تو خانواده ش لی لی به لالاش گذاشتن فکر کرده نرماله. اما تو اقدام کن برای ارامش خودت. همسر منم میگفت که من ایرادی ندارم. مشاور نیاز نیست. خودمون مشکل خودمونو حل میکنیم 

همه رو اسکرین زدم گذاشتم فلش،و پاکشونم‌ نکردم دارم

ایوللل بهترین کار 

اره عزیزمم. شوهرتم حرفاش باد توخالیه. وقتی از تو حرکتی ببینه و بترسه دیکه دست و پاشوجمع میکنه.. خانو ...

پدر مادر ک نداره فوت شدن زود،یکبار به خاهر بزرگش کفتم گفتش بساز شوهرت دوست داره چیزی کم نداری جدا بشی فکر کردی طلاق خیلی خوبه بری خونه بابات مردم بهت بگن بیوه زن! خودم باهاش حرف میزنم ک اینطور نباشه اما حرف زد و هیچ فزقی نکرد و شوهرم ب خاهرش گفت من از خدا هم نمیترسم والا  همینم ک هستم کسی عصبیم کنه اینطور میکنم منم

پدر مادر ک نداره فوت شدن زود،یکبار به خاهر بزرگش کفتم گفتش بساز شوهرت دوست داره چیزی کم نداری جدا بش ...

هوووففف.. ولی شکر خدا تو بزرگتر داری. برای منم نداره 

اره واقعا ارامش ندارم خودم

ارهه. تا دیر نشده و مارت به دوا دکتر و قرص اعصاب نکشیده حتما پدرت رو در حریان بزار 

هوووففف.. ولی شکر خدا تو بزرگتر داری. برای منم نداره

ب قران پدرم بدونه یکبار قوری شکسته یکیار کتری یکبار در اتاق یکبار گوشی خودش یکبار فلاکس چای یکبارم دیشب فلاکس یخ سریعا میاد هرچ از دهنش دربیاد میگ بهش منومیبزه چون پدرم خیلی از مرد عصبی بدش میاد و میترسه ک ادمها توی عصبانیت قتل کنن

سلام عزیزم 

سریع اسم طلاق رو نیار 

بقول دوستمون اول به پدرت بگو بیاد بشینه بینتون وقتی شوهره بدونه پدرت حمایتگر ه و حالا هم از رفتارش خبر داره قطعا سعی میکنه رو اخلاقش کار کنه 

حتما بهش فرصت بده و خودتم تلاش کن برا بهتر شدن رابطه تون که بعدها پشیمون نشی و عذاب وجدان نداشته باشی.

یه موسسه حقوقی هست رایگان مشاوره میده اگه خاستی شمارشو بهت میدم تلفنیِ کاملا رایگان 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

سلام عزیزم سریع اسم طلاق رو نیار بقول دوستمون اول به پدرت بگو بیاد بشینه بینتون وقتی شوهره بدونه پدر ...

سلام فدات بشم،باشه چشم همین کارو مبکنم ببینم فایده ای داره مرسی لطف میکنی اگر شمارشو بدی بهم ممنون میشم .

ب قران پدرم بدونه یکبار قوری شکسته یکیار کتری یکبار در اتاق یکبار گوشی خودش یکبار فلاکس چای یکبارم د ...

پس حتما در جریان بزارششش تا دست و پاشو جمع کنه این ادم عصبی