2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمت بدن رو خمیر اسکراب میزنی و چند دقیقه ماساژ میدی. بعد میشوری و روش کرم روشن کننده پوست بدن رو میزنی. هر روز تکرار کن. با اسکراب تیرگی ها لایه برداری میشه و با کرم روشن کننده، پوست بدن روشن میشه

تیرگی صد در صد خوب نمیشه و اگرم خوب بشه دوباره برمیگرده

من تیرگی زیاد نداشتم و از کرم درمالیفت جواب گرفتم ولی موقتیه و دوباره برمیگرده،کربوکسی تراپیم یک جلسه رفتم ولی خیلی دردناک بود و اونم موقتیه

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

اون قسمت بدن رو خمیر اسکراب میزنی و چند دقیقه ماساژ میدی. بعد میشوری و روش کرم روشن کننده پوست بدن ر ...

نه میخوام صد در صد از بین بره و برنگرده 

خیلی عمیقه تیرگیم و از نوجوونیم بوده

این روشا سطحیه

کورد نیستم :) 
تیرگی صد در صد خوب نمیشه و اگرم خوب بشه دوباره برمیگردهمن تیرگی زیاد نداشتم و از کرم درمالیفت جواب گ ...

اره همش موقتیه پس چیه تا اینجا میگیم از تیرگیم خجالت میکشم میگن اوووو این همه روش برو روشن کن

کورد نیستم :) 
نه میخوام صد در صد از بین بره و برنگرده خیلی عمیقه تیرگیم و از نوجوونیم بودهاین روشا سطحیه

خیر این روش ها سطحی نیست. با استفاده منظم و مستمر و مراقبت بعدش تو فاز محافظت، کلّاً مشکل شما حل میشه.

شما خودت جواب گرفتی؟

بله با خمیر اسکراب ناحیه مورد نظر رو  حدود ۱۰ دقیقه ماساژ میدی. میشوری و روش کرم روشن کننده پوست بدن رو میزنی. حداقل دو بار در هفته باید تکرار بشه تا پایان تیوپ 

کلّاً به نظر من، روشی که یکباره درستش کنه وجود نداره چون تیرگی هم یکباره به وجود نیامده و در گذر ماه ...

موافقم ، 

تدریجی باید کمرنگ بشه ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛