2777
2789
عنوان

اقوام شوهر

186 بازدید | 23 پست

وای بچه ها شوهرم منو دیوونه کرده با این خواهرش و بچه هاش خواهرش 

همش میگه انگار بچه خودمن و نقش باباشونو داره اجرا میکنه حالم داره بهم میخوره دیگه از این رفتاراش 

چیکار کنم به نظرتون؟ 

فهمیدی به منم بگو

من با کلی سختی از سر کار وام گرفتم شوهرم میخواس بده خواهرش مبلاشو عوض کنه😂😂🤣

دعوای جنگ جهانی راه انداختم تا این کارو نکرد

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی به منم بگومن با کلی سختی از سر کار وام گرفتم شوهرم میخواس بده خواهرش مبلاشو عوض کنه😂😂🤣دعوا ...

ببین مثلا کل پس اندازمونو میخواست بده با خواهرش و برادرش تو یه کوره دهاتشون خونه بخره در حالی که میخوام جمع کنم خونه بخریم تو تهران 

اونجا هم که میخرید تا ابد فروش نمیرفت ک 

دعوا راه افتاد

ببین بعد میگه تو روابطمو‌با همه میخوای کنترل کنی 

ببین مثلا کل پس اندازمونو میخواست بده با خواهرش و برادرش تو یه کوره دهاتشون خونه بخره در حالی که میخ ...

آخ آخ

اگه نمیتونید منطقی صحبت کنید و نمیپذیره برید زوج درمانی زندگیتون به باد نره

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

مثلاً چیکار می‌کنه که شما ناراحت شدی

کل بیرون و مسافرت بردن بچه های خواهرشوهرم با همسر منه 

وقتی خونه مادرشوهرم میریم کلا با اوناست انگار من نامریی هستم 

همه چیزا واسشون بخره در حالی که میخوایم پس انداز کنیم خونه بخریم 

خواهرشوهر و مادرشوهرم سو استفاده گرن 

حال میکنن از ما بکنن فقط

کل بیرون و مسافرت بردن بچه های خواهرشوهرم با همسر منه وقتی خونه مادرشوهرم میریم کلا با اوناست انگار ...

بهتره خیلی منطقی باهاش صحبت کنی و اولویت‌های زندگیتو برای همسرت بگی اگر متقاعد نشد خودت انقدر توی زندگی براش خرج بتراش که دیگه پولی نمونه که بخواد برای اونا هزینه کنه