2777
2789

اخ وقتی اسم محدوده ای تو مشهد میاد دلم هوای حرم میگیره خوش بحالتون که نزدیک بهشتید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی نشان بنویس بدنسازی بانوان برات تمام بدنسازی های بانوان دور و اطرافتو نشون میده

من خودم نرفتم ولی يادمه یکی تو یاس دیدم اسمش وستا بود فکر کنم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
توی نشان بنویس بدنسازی بانوان برات تمام بدنسازی های بانوان دور و اطرافتو نشون میدهمن خودم نرفتم ولی ...

متشکرم عزیزم 

اره اسمشو تو نت دیدم ولی نفهمیدم کجا بود 

اخ وقتی اسم محدوده ای تو مشهد میاد دلم هوای حرم میگیره خوش بحالتون که نزدیک بهشتید

عزیزم ان شاءالله قسمتتون بشه زود زود بیایید ، منم مشهد زندگی نمی‌کنم در حال حاضر 😢

عزیزم ان شاءالله قسمتتون بشه زود زود بیایید ، منم مشهد زندگی نمی‌کنم در حال حاضر 😢

💗💗💗ان شاءالله

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...