2777
2789

فک کنم برا افزایش قدم خوبه خودم ک نرفتم

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنسازی رفتم و به نظرم برا چربی سوزی تی ار ایکس و پیلاتس خوبن برا عضله سازی و فرم دهی بدنسازی

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

من بدنسازی رفتم و به نظرم برا چربی سوزی تی ار ایکس و پیلاتس خوبن برا عضله سازی و فرم دهی بدنسازی

پس چرا میگن پلاتس فرم هم میده؟فیتنس چطوره ؟البته قبلا کار کردم ولی تاثیر زیادی نداشت 

پیلاتس بهترین ورزشیه که به عمرم انجام دادم 

هم برای لاغری خوبه هم خوشفرم شدن

اگه پیلاتس بورد کارکنید بهتر از پیلاتس مت هست 

ولی هر دو عالی هستن

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

پیلاتس یجورایی ی ورزش درمانیه میدونی اصلاح میکنه خیلی تو لاغری به تنهایی تاثیر گذار نیس

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
مننون عزیزم چ فرقی دارن

پیلاتس بورد با استفاده از دستگاه پیلاتس تو باشگاه های مخصوص انجام میشه

پیلاتس مت پیلاتس بدون دستگاهه که با کش و توپ و دمبل انجام میشه 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

پیلاتس بورد با استفاده از دستگاه پیلاتس تو باشگاه های مخصوص انجام میشهپیلاتس مت پیلاتس بدون دستگاهه ...

عزیزم ببخشید سوال زیاد میکنم پیلاتس بهتر از فیتنس من قبلا فیتنس رفتم  ولی  زیاد موثر نبوده