2777
2789
عنوان

معجزه شکر گزاری

124 بازدید | 9 پست

سلام خانما صبحتون بخیر من تجربه ای از شکر گزاری دارم ک خواستم باهاتون در میون بزارم تجربه اول چیزی بود ک غیر ممکن بود اما نشستم تاجایی ک دستم خسته بشه نوشتم خدایا شکرت ک فلان اتفاق افتاد و نامه رو قایم کردم شاید باورتون نشه اما در عرض ۳ روز اون اتفاق افتاد تجربه دوم دیشب به یکی پیام دادم چتو دو طرفه پاک کردم انقد ک سین نزد منم ناامید شدم و نشستم تا جایی ک دستم تونست نوشتم خدایا شکر ک فلانی بهم پیام داد صبح دیدم ۱ خورده دیشب بهم پیام داده بود در صورتی ک من پیامارو پاک کرده بودم خواستم بگم بلکه ب کار شما هم اومد فقط با باور قلبی انجام بدین و بعد انجام دادن رها سازی کنید یعنی بش فکر نکنید و هی منتظر نباشید مطمعن باشید برآورده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل پیام دادنش . پاک کردن پیام خودت بوده ! مردا اینجوری ان . پس بری .. پیش میان !! عاشق بی محلی ان ...

ن اون اینطور نیست یک آدم مغروره حتی شده پیام سین بزنه پ جواب نده حتی ۱۰ روز بگذره

ن اون اینطور نیست یک آدم مغروره حتی شده پیام سین بزنه پ جواب نده حتی ۱۰ روز بگذره

مغرور یا هر چی . خصلت مردا اینه . سین ک زد پاک کن . پیام داد جواب نده مث خودش . در ضمن .. مردا اگه دختریو بخوان همه کار براش میکنن . این انگار دوستت نداره . ببخیالش شو بنظرم