2777
2789
عزیزم ببخشید سوال زیاد میکنم پیلاتس بهتر از فیتنس من قبلا فیتنس رفتم ولی زیاد موثر نبوده

به نظر من پیلاتس از فیتنس اصولی تره

عکس قبل و بعد بگیر یک ماه پیلاتس کار کن

تغییر فرم و کاهش سایزتو میتونی ببینی قشنگ

برا من موثر تر بود

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار کردی

آره عزیزم کار کردم.کارشناس تربیت بدنیم. اون زمان که پیلاتس کار میکردم سه جلسه در هفته بود ی جلسه رقص و ی جلسه بدمینتون هم کار میکردم هم وزن کم کردم هم خوش فرم شد بدنم الته کالری شماری هم میکردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
پس راضی بودی پیلاتس چند جلسه در هفته کافیه؟همون سه جلسه ؟

من خیلی راضی بودم

برای شورع سه جلسه خوبه

اما اعتیاد اوره 

من ۵-۶ روز در هفته تو خونه پیلاتس کار میکردم

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

پس ب تنهایی موثر نیست 😕

ولی در اینکه اندامت خوش برم میشه شکی نیس بیشتر تغییر سایز داری تا تغییر وزن توی پیلاتس ورزش خیلی خوبیه توصیه میکنم انجام بده در کنارش ی ورزش هوازی هم انجام بده مثلا پیاده روی تند

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ولی در اینکه اندامت خوش برم میشه شکی نیس بیشتر تغییر سایز داری تا تغییر وزن توی پیلاتس ورزش خیلی خوب ...

اخه فیتنس من کار کردم اونم بیشتر تغییر سایز بود تا تغییر وزن زیاد موثر نبود انگار 

اخه فیتنس من کار کردم اونم بیشتر تغییر سایز بود تا تغییر وزن زیاد موثر نبود انگار

برا تغییر وزن رژیم غذاییتم تغییر بده حتما.پر از فیبروپروتئین باشه کربوهیدرات کم

پس چرا میگن پلاتس فرم هم میده؟فیتنس چطوره ؟البته قبلا کار کردم ولی تاثیر زیادی نداشت

میگن میده ولی من فرم دهی توی بدنسازی بهتر داشتم فیتنس چند مدل داریم قدرتی هوازی اینا اگه لاغری برو بدنسازی اگه اضافه وزن داری اول برو پیلاتس 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

آخه پیلاتس ک میگن لاغر نمیکنه فقط سایز کم میکنی !

چی بگم والا نظریه مربی ها زیاده این چیزی بود که من فهمیده بودم این مدت

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷