2777
2789
عنوان

به چقدر پول توی حسابتون باشه میگید پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

چن روزپیش بازاربودم قشنگ ته کارتوجاروزدم اومدم خونه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

درسته برای خانم های خانه دار کاملا متینه اما ما شاغل هستیم و از وقتی که باید توی خونه بگذرونیم درآمد ...

البته بگم، من دوست پس انداز کنِ طلا بخر رو هم میگم پس انداز. چون باعث میشه منم باهاش در رقابت باشم و من رو به جلو هُل میده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روزپیش بازاربودم قشنگ ته کارتوجاروزدم اومدم خونه

چی خریدی حالا؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
به نظرم یک مقدار هم برای شرایط بحرانی به صورت نقد نگه داریم خوبه

اره دقیقااا ـمن هم نقدی دارم هم تو کارت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به نظر شما اگر کسی ماهی 40 درآمد داره چقدرش رو پس انداز کنه منطقیه؟

بستگی به خرجت وسبک زندگیت داره واینکه کمک خرجم هستی یانه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خب حتما نیازهاتون بوده اضافه که خرج نکردید؟

نه نیازم بود

چی خریدی حالا؟

یکم لباس برابچه ها

میدونید توی جنگ من متوجه شدم که خیلی نمیشه روی پول نقد توی بانک حساب کرد

ارهه ـمنم همینطور.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کمک خرج نیستم اما خرج های خودمو خودم پرداخت میکنم با کمال میل. سبک زندگیم هم متوسطه

میشه۲۰پس اندازکنی ولی من میتونم تا۳۵میلیونم پس اندازکنم میشه بامدیریت خیلی ازهزینه هاروکم کنی

میشه۲۰پس اندازکنی ولی من میتونم تا۳۵میلیونم پس اندازکنم میشه بامدیریت خیلی ازهزینه هاروکم کنی

من دوست ندارم به خودم سختی بدم چون به هر حال آدم کار میکنه که خوب زندگی کنه دو روزه عمر رو نباید با سختی گذروند