2777
2789
عنوان

به چقدر پول توی حسابتون باشه میگید پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

من از وقتی جنگ شده خیلی به این موضوع فکر میکنم که اگر بخوام پس انداز کنم باید چقدر داشته باشم؟

من خودم هر ماه حقوقم را میریزم توی ی حساب پس انداز بعد هر مقدار میخوام کم کم ازش برمیدارم. هر چقدر تهش بمونه میشه پس انداز که هر ماه متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج یک ماهم رو حساب میکنم، میشه ۸ تومن،۲ تومن میخورم،  ۵ تومنم برای طلا جدا میکنم، ۵ تومن مازاد رو میزارم جمع بشه، همون ۵ تومن ۵ تومن ها تاااااااا روز مبادا هرچقدر شد، اون پس انداز منه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
روش شما تقریبا شبیه منه بعد این پس انداز رو جدا از پول طلا میذارید؟

بله. من برای همون طلای مصرفی هم، پول پس انداز میکنم نه که چون پول دارم همه پول طلا رو درسته پرداخت کنم. به نظرم منطقی نیست که همه تخم مرغها رو تو یه سبد بزاریم. البته پول پس انداز به یه حد مقبولی رسید، باز اونو نصف میکنم، مثلا اگه ۵۰ تومن باشه، ۳۰ رو برمیدارم و طلای شکسته میخرم. اینجوری هم پس انداز طلا دارم میکنم، هم طلای نو مصرف شخصی باب میلم میخرم، هم پس انداز مازاد دارم، هم روی طلای دست دومم بسیار دارم سود میکنم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بله. من برای همون طلای مصرفی هم، پول پس انداز میکنم نه که چون پول دارم همه پول طلا رو درسته پرداخت ک ...

خیلی هم عالی 

من متوسط خرج ماهانه ام حدود 15 تومنه. الباقی را نگه میدارم وقتی به 100 میرسه نصفش را طلا یا یورو میخرم. البته گاهی هم شده طلا نخریدم و مثلا باهاش سقر رفتم. اما وقتی جنگ شد احساس کردم مقدار پول نقدی که نگه میداریم باید بیشتر باشه.

به نظر شما اگر کسی ماهی 40 درآمد داره چقدرش رو پس انداز کنه منطقیه؟

اول باید خورد و ریز هزینه هاتون رو بنویسید.

تمام هزینه های باشگاه

هزینه رفت و آمد اگه ماشین ندارین

منطقی هزینه کافه رفتنها، یا لااقل یه بستنی با دوستی خوردن.

هزینه آرایشگاه و لباس

قطعا پس انداز برای طلای مصرفی هرچقدر معقول هست

مابقی پس انداز مازاد هست.

اگه ۴۰ تومن از درآمد خودتونه که راحته، اگه خانمی حتی شاغل هم نباشه باید هزینه آرایشگاه و لباس و تو جیبی ماهانه+ خرج باشگاه+ ۱ تومن هزینه بستنی و کافه و سینما+ ۲ تومن هزینه مازاد از شوهرش درخواست کنه. یعنی « درخواست» کنه. مرد جماعت شعورش نمیرسه زن خرج و مخارج داره. و این هزینه ها سوای خرج بچه هست.

.

در کنار همه اینا، مدیریت خرج کردن هم هست، یعنی مثلا فراتر از پول کافه و سینما خرج نکنیم، اگه هم این ماه نصف رو خرج کردیم، مابقی رو بزاریدش رو پول پس انداز مازاد. 

اول باید خورد و ریز هزینه هاتون رو بنویسید.تمام هزینه های باشگاههزینه رفت و آمد اگه ماشین ندارینمنطق ...

نه من از شوهرم درخواست نمیکنم از اول هم نکردم و اینو اصلا دوست ندارم چه درست چه غلط. اون 15 تومن که گفتم مجموع همون هزینه هاییه که شما گفتی

خیلی هم عالی من متوسط خرج ماهانه ام حدود 15 تومنه. الباقی را نگه میدارم وقتی به 100 میرسه نصفش را طل ...

خیلی هم عالی و بجا هست.

من خودم به شخصه انسان طلا دوست و طلا پوش و طلا بندازی هستم. اصلا سیر نمیشم از این فلز. برای همین یه مبلغی برای پس انداز طلای مصرفی میزارم کنار. طلا شکسته و خورد و ریز هم از نصف پس انداز پولی درشتم میخرم. 

نه من از شوهرم درخواست نمیکنم از اول هم نکردم و اینو اصلا دوست ندارم چه درست چه غلط. اون 15 تومن که ...

اینا که گفتم باید« درخواست کنن» برای خانم‌های خونه دار هست، حقوق ماهیانه بابت انجام کارهای منزل. واقعا کارمندان بی اجر و مزدی هستن، شوهرا هم که عین خیالشون نیست.

اینا که گفتم باید« درخواست کنن» برای خانم‌های خونه دار هست، حقوق ماهیانه بابت انجام کارهای منزل. واق ...

درسته برای خانم های خانه دار کاملا متینه اما ما شاغل هستیم و از وقتی که باید توی خونه بگذرونیم درآمد داریم پس به نظرم انصاف نیست اجبارا از مرد درخواست پول کنیم.

من بالای ۳تومن رو مبگم پس انداز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!