banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 عنوان کیا از باباشون بدشون میاد 390 بازدید | 30 پست من اصلا نمیتونم تحملش کنم دلیل خیلی از بدبخیام بابام بودهامروز زنگ زد گفت بیرونم بیداری بیام خونتون ی سر از وقتی صداشو شنیدم افسرده شدم اومد ی ساعت نشست رفتولی از وقتی دیدمش حالم بده افسرده شدم کاش خدا محبتشون به دلم بندازه میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده 1404/04/10 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_زمستونی عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3343 من نسبت به مامانم اینجوریم:(هممون بالاخره چیزایی دیدم اینجوری بشیم دست ما نیست کهعیب نداره خودتو سرزنش نکن بخاطر احساساتت جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
saghae22 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 2642 بابام خیلی دست بزن داشت و فحاش بودالان فوت شدهدیشب خواب میدیدم با کمربند افتاده به جونم و سیاه و کبودم کرده
1234567890melon عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 1057 بد که چه عرض کنمخیلی من و مادر و خاهرمو زجر داد با کاراشنزدیکت سی سالمه یاد بعضی از رفتاراش میفتم هنوزم که توی بچگی کرده باهامون حالم بد میشهدلم نمیخواد اتفاق بدی براش بیفته دوسشم دارم پدرمهولی چه کنم چه میشه گفت اینم قصه ی زندگی ماست
صفر_فعلی_صد_آینده_۱۸ عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1374 بدم نمیاداما فکر می کنم سفید شدن تک تک تار موهام تقصیر دلسوزی های الکیش هست دلسوزی های که اگر نمی کرد و مغز متفکر بازی از خودش در نمیاورد شاید الان همه چیز بهتر بود
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 من نسبت به مامانم اینجوریم:(هممون بالاخره چیزایی دیدم اینجوری بشیم دست ما نیست کهعیب نداره خودتو سرز ... من نسبت به مامانم هستم ولی کمتر از پدرم شدید تره خیلیییعنی اگه نباشه تو دنیا اصلا دلم نمیسوزه دلم واسش تنگ نمیشه میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 بابام خیلی دست بزن داشت و فحاش بودالان فوت شدهدیشب خواب میدیدم با کمربند افتاده به جونم و سیاه و کبو ... منم بچه بودم بابام مامانم رو میزد از بچگی بوده نفرتم الان شدید تر شده میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
دخترک_زمستونی عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3343 من نسبت به مامانم هستم ولی کمتر از پدرم شدید تره خیلیییعنی اگه نباشه تو دنیا اصلا دلم نمیسوزه دلم وا ... اره میفهمم منم نسبت به مامانم اینجوریم از این جهت میفهممتحس انزجار بهش دارم حتی اگر لمسم کنه حس میکنم نجس شدم جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 بد که چه عرض کنمخیلی من و مادر و خاهرمو زجر داد با کاراشنزدیکت سی سالمه یاد بعضی از رفتاراش میفتم هن ... من پدرم وام ازدواج منو گرفت قرض داد به یکی دایی هام گرفتن جهیزیه منو دادن با اینکه پول داشتم با اون پول میتونستم هم جهیزیه بگیرم هم طلا کنم واسه خودم واسه پشتوانمولی باعث شد زیر بار منت برم 😭 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 بدم نمیاداما فکر می کنم سفید شدن تک تک تار موهام تقصیر دلسوزی های الکیش هست دلسوزی های که اگر نمی کر ... من هر جا منفعت باشه بابام اونجاست حتی اگه دخترشم منفعت نداشته باشه واسش میزارتش کنار میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 اره میفهمم منم نسبت به مامانم اینجوریم از این جهت میفهممتحس انزجار بهش دارم حتی اگر لمسم کنه حس میکن ... وایی منم اصلا دوست ندارم روبوسی کنم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2450 من که عاشق پدرم هستم همیشه دستشو میبوسم هرشب خدا حفظش کنه عزیزم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده