پدر من در سن ۱۶ سالگی با زور وقلدار بازی به اولین خواستگارم جواب مثبت داد بدون اینکه نظرم رو بپرسه اینقدر گریه کردم جلوش اصلااااااااا فقط میگفت خانواده خوبین حتی من شوهرم رو کامل ندیده بودم فقط موقعی که واسه آزمایش رفتیم تازه دیدمش حالا آدم بدی نیست واقعا ولی موقعیتهای بهتری هنوز میتونست اتفاق بیفته این موضوع برای ۲۷ساله پیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم17 سالگی ازدواج کردم به سلیقه خودم ولی بابام ی کارایی کرد که حالم ازش بهم میخوره از اینکه خانواده ...
پدرمنم وام ازدواج نگرفت اصلا گفت من قرض وقسط دارم نمیتونم قسط اضافه بردارم وام رو شوهرم برداشت دیگه تفهمیدم چکارش کرد خودشم در حد یک نیسان پر جهاز داد بهم ولی با این تفاوت که من بخشیدم و حالا ازبین ۶تا دختر که داره همیشه خونه من که میاد شب رو هم میمونه با مامانم تمام کارهاشو انجام میدم شوهر من همیشه میگه از تو ساده تر نیست بخدا ولی خوب چکار کنم
نمیتونم بگم بدم میاد اما رابطمون خوب نیست همچنین در زندگیم انگار فقط اسمش هست پول میده ها امامحبت یوختی گاهی میشه دعوا میوفتیم خیلی بد تو دلم حس تنفر میکنم ولی بعدش نه فکر کنم یکخورده دوسش دارم یکم