2777
2789
عنوان

بعضی یه جوری میگن مردی که خرج

120 بازدید | 17 پست

پدر و مادرش میده خرج زنش رو نمیده میفرستتش سرکار مرده انگار خیلی شاهکار کرده خرج دو تا رو همزمان میده 

. حالا خودشون عمرا زن همچین آدمی شن ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگن آقایی که خرجی پدر مادرش میده ولی به زنش میگه ندارم برو سرکار خیلی مرده

غلط کرده 

یعنی چی ندارم برو سرکار ؟ 

وظیفشه خرج زنشو بده

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

من درست متوجه نشدم منظورت چیه ولی واقعا با درآمد های معمولی نمیشه هم خرج پدر و مادر رو داد و هم هزین ...

عزیزم بعضی ها میگن پسری که خرج پدر مادرش میده ولی به زنش میگه ندارم برو سرکار خیلی مرده .

منم میگم مرد اون که خرج جفتش بده مرد هایی هم دیدم که خرج جفتش میدن 

خود این اشخاصی که همچین نظری میدن عمرا قبول کنن مردی که خرج زن نمیده میخواد برای خانوادش خرج کنه

عزیزم بعضی ها میگن پسری که خرج پدر مادرش میده ولی به زنش میگه ندارم برو سرکار خیلی مرده .منم میگم مر ...

کسی که خرج پدر و مادر رو میده و به زنش میگه ندارم یه نادان است که وقت ازدواج کردنش نبوده

کسی که خرج پدر و مادر رو میده و به زنش میگه ندارم یه نادان است که وقت ازدواج کردنش نبوده

آره والا زن رو میخواد فقط برای رابطه ج و بچه و خانه داری 

ولی زن نمیتونه ازش پول بخواد چون پولش خرج پدر مادرش شده

من ندیدم تا حالا همچین چیزی بگن اتفاقا اولین سوال می پرسن شما رو تامین میکنه یا نهاگه آره اشکالی ندا ...

متوجه منظورت نشدم عزیزم 

من داشتم با آقایی آشنا میشدم این آقا اصرار داشت به سرکار رفتن من و اینکه میگفت حقوق من کفاف زندگی نمیده آخرش خودش لو داد که با اینکه پدرش بازنشستگی داره برای پدر و مادرش خرج میکنه و برای همین از زندگی عقب افتاده 

بعضیا میگفتن که خیلی مرده که اینطور رفتار میکنه

متوجه منظورت نشدم عزیزم من داشتم با آقایی آشنا میشدم این آقا اصرار داشت به سرکار رفتن من و اینکه میگ ...

منظورم واضحه عزیز گفتم جامعه نی نی سایت( معمولا چیزی که من دیدم) اگه یه مرد خرج خانواده پدریش رو بده در صورتی درست میدوننش که اول خانواده خودش (همسر و فرزند) رو تامین کنه تازه خیلیا اینم نمیگن بستگی داره شما تو. تاپیکت چی گفتی

در مورد مسائلت هم دو حالت داره یک خانواده اش نیازمنده دو نیست اگه هستن که طرف نمیتونه کاری کنه دیگه

خود شما یا میتونی قبول کنی  یا نمیتونی قبول کنی چیکار داری بقیه میگن درسته یا نه شرایط خودت رو درنظر بگیر 

این مسائل اصلا سوال پرسیدنی نیست

از اون گذشته الان فرهنگ جامعه به سمتی رفته که خیلی از مردا زنی رو میخوان که تو مخارج سهیم باشه دیگه انتخاب شماست بپذیری یا نه

منظورم واضحه عزیز گفتم جامعه نی نی سایت( معمولا چیزی که من دیدم) اگه یه مرد خرج خانواده پدریش رو بده ...

متاسفم برای خانمی که این شرایط بپذیره 

مجردی خیلی بهتره 

آقا خانم برای خونه زندگی بچه و رابطه بیاره ولی خودش خدمتش برای خانواده هست