2777
2789
عنوان

تو مهمونی های فامیلی پسرامون میتونن دوست دخترهاشونو بیارن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید انقلاب شده تهران صداشو نیاوردن تا شلوغ نشه کم کم به مردم بگن

اصفهان هستم😂

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

من شنیدم اصفهانی ها خیلی حساسن چطور دوست دختر میارن تو خونه

نصفشون یه پاشون خارج کشوره یه پاشون ایران

فکر کنم به خاطر همین باشه

دوست دختر یکی از پسرامون که الان نامزد کردن دیگه، کلا کانادا زندگی میکرد بعد ازدواجم (تو ایران مراسم میگیرن) میرن همونجا

و برای همین انقدر حرص میخورم و در تعجبم که با وجود همه ی اینا چرا هنوز تو رابطه بودن دختر عجیبه! بیشتر مسن ها هستن که حرف در میارن

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

چه عجیب هستین که پسرها  دوست دختراشون رو میارن تو مهمونی 

ما تو خانواده مون خیلی آزاد هستیم اصلا دوستی دخترامون با پسر هم مهم نیست دخترامون شاید با دوست هاشون ترکیه هم برن کلا این مسایل برامون حل شده است اما پسرها دوست دختراشون رو نمیارن مهمونی 

یک جوری غریبه دوست نداریم بیان تو مهمونی 

خالا نامزد بشن مسیله ای ندارم حتی اگر عقد نباشن فقط نامزد غیررسمی هم باشن راحتتریم 

یه دختری میشناختم دوست پسرش رو با خودش همه جا میبرد...همه جا با هم بودن، حتی تو سمینارها و جلسات کاری هم پسره رو برمی داشت با خودش میورد...آخر رابطه شون به هم خورد و پسره گذاشت رفت...بی آبروییش موند برا دختره...تازه به چشم یه دختر کم عقل بهش نگاه می کردن که وقتی هنوز عقد نکردن پسره رو همه جا با خودش میکشوند 

چه عجیب هستین که پسرها دوست دختراشون رو میارن تو مهمونی ما تو خانواده مون خیلی آزاد هستیم اصلا دوست ...

عرض کردم که رابطه های چند ساله فقط نه دوروزه یا دو ماهه

ما با غریبه ها تقریبا اوکی ایم

مثلا دخترامون میتونن دوستای صمیمی دخترشون رو که ما می‌شناسیم زیاد بیارن ولی پسرا نه، برعکس این قضیه رابطه دقیقا

به نظر من شما کار درست رو میکنین، اینکه بچها با پارتنرشون بیان تو جمع های خانوادگی که همه هستن مثل عروسی درست نیست 

حداقل جمع های کوچیک تر جوونا فقط 

نصفشون یه پاشون خارج کشوره یه پاشون ایرانفکر کنم به خاطر همین باشهدوست دختر یکی از پسرامون که الان ن ...

راستش برای ما دختر پسر نداره ،شاید بدونن دوست پسر داره دختری با پسری دوست دختر داره ولی به روی هم نمیارن که دعوت کنن تو خونه،البته خانواده ی منطقی داشته باشه غیر منطقی که خدا به دادبرسه