2777
2789
عنوان

تو مهمونی های فامیلی پسرامون میتونن دوست دخترهاشونو بیارن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا همچین چیزی تو جم تی وی هم قفله فک کن بابام اونجا نشسته یهو خواهرم با یه قلچماق بیاد تو بره رو ک ...

یعنی خوبه که برا پسرا میذارن ولی دخترا عیبه براشون؟

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

خیلی تعجب کردم راستش مااینجور نیستیم اصلا

ماهم یه چندسالیه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

اینجور ارتباط ها نشان از صداقت هستش

چی بگم والا اصلا بحث این نیست..

اره ولی نه از این رابطه دوروزه ها، مثلا وقتی یکی دوساله باهمن

یعنی اونایی که دوست دخترشونو با خونواده و فامیل آشنا میکنن قصدشون ازدواجه؟

دوست پسر خواهرم یه ساله با همن موقع تولد خواهرم استوری گذاشته بود عکساشونم گذاشته بود زیر عکساشونم کلی قربون صدقه ی ابجیم رفته بود عمه های پسره خواهراش زن داییش عموش همه تبریک گفته بودن.. من میگم شاید براشون عادیه شایدم قصدش جدیه. نظر شماچیه؟ 

یعنی اونایی که دوست دخترشونو با خونواده و فامیل آشنا میکنن قصدشون ازدواجه؟دوست پسر خواهرم یه ساله با ...

اره فعلا یکیشون به ازدواج و یکی دیگشون هم به نامزدی ختم شده 

ولی چرا دخترا نمیتونن علنی کنن پسرا اره؟ یعنی زشته؟

حرص میخورم از دست فامیلامون😂