سوال:حدود دوماه پیش زیر زانوی راستم بدون هیچ علامتی ورم کرد اما قبل اینکه ورم کنه داخل کاسه ی زانوم درد میگرد انگار پیخ میزدن توش خب رفتم دکتر ورم رو معانیه کرد گف احتمالا چربیه و کشکک زانوت هم نرمه ی کم.الان حدود ۱۳ روزه نمیدونم ویروس گرفتم یا هرچی حالت تهوع داشتم و سردرد و چشم درد و بدن درد و گرفتگی عضلات بعد دیدم باسنم مثل اینکه جاس امپولی ابسه بکنه اونجور درد اومد فک کردم جای امپولای یک ماه پیشم ابسه کردن بعددیدم موقه راه رفتن دردم میاد باسن سمت راستم و میسوزه و دردش میزنه ب پشت رونم حالا مدتیه سرپا ک بمونم حس میکنم ساق پام کامل ورم میکنه اما شدید نه ولی خب ب چشم میاد گاهی شبا هم پادرد دارم بیشترم ساق و مچ پام بیشترم سمت راستم.امشب ک دیدم ساق پاهام ورم کرده خیلی ترسیدم.ازمایش کامل هم دادم مشکلی نداشتم. ازمایش منیزیومم و ب۱۲ و ایناهم دادم.من رژیم سختی گرفته بودم ک حدود ۴۰ روز ۱۸ کیلو کم کردم رفتم دیروز پیش فیزیوتراپ گفتن ک مشکلت ی مشکل جنراله ممکنه از ضعف عضله هات باشه همش میترسم مریضی دیگه ای باشه الان لگنم خوب شد خداروشکر ورم ساق پاهامم میشینه بعد استراحت ولی امروز نگاه اون زانوم کردم یخورده باد داره انگار اینم بگم نزدیک پریودیم هست ممکنه ازاون باشه؟؟؟؟