2777
2789
بنظرم خودت یکم ارایش کن نه زیاد برا خواستگاری ارایشگاه رفتن یجوریه

خواستگاری که از قبل با اقا داماد تو رابطه بودین و عاشق همین و قراره جواب مثبت بدی چی 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها قبل اینک بله رو بگین پسر بدون آرایش تونو میبینه؟؟ من همیشه میگم آدم باید خواستگاری بدون آرایش ...

من نامزدم بدون ارایشمو دید البته البته فقط کرم رو صورتم بود دیگه هیچی 

به نظرم یه ارایش سبک خیلی خوبه

خب آرایش سبکم آدمو تغییر میده بازم 

در همون رژ و ریمل 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
من نامزدم بدون ارایشمو دید البته البته فقط کرم رو صورتم بود دیگه هیچی

آره بنظر منم بایدطرف ببینه

اولین بار ک دیده تورو با آرایش بودی! 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
خواستگاری که از قبل با اقا داماد تو رابطه بودین و عاشق همین و قراره جواب مثبت بدی چی 🤣

ما کلا خواستگاری ها همین مدلیه هرکسی رو راه نمیدن تو خونه فقط قطعیا رو راه میدن 

میدونی چون ارایشگاه میکاپتو سنگین میکنه میگم بهتره تو خواستگاری زیاد ارایش نداشته باشی حالا اگه ارایشگاه خیلییی ساده واست انجام میده برو 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

رژ و ریمل دیگه ارایش حساب نمیشه بابا

😂 😂 حالا یه خط چشم نازکم تنگش بزار 

فکر نکنم مگه اینکه میکاپ روزانت خیلی خلیجی باشه

من خودم رژ و ریمل و یه خط چشم نازک و کوتاه میزنم 

هیچ موقع بیشتر از این آرایش نکردم