2777
2789
عنوان

بهم گفتن ما پسر به تو نمیدیم

172 بازدید | 5 پست

بچه ها راجب تاپیک قبلیم پدر این آقا زنگم زدن چون دیشب منو دیده بودن و حال و احوالپرسی کردن 

بعد منم حرف بچگیامونو پیش کشیدم و گفتم یادتونه بهم میگفتین عروسم تویی

گفتن اون موقع من یه اشتباهی کردم و خندیدن و بعد گفتن من پسرمو نمیسوزونم

حالا میگین خودتو کوچیک کردی و فلان نه بچه ها پدرشونو میشناسم خیلی ادم خوب و مهربون همچنین شوخی هستن مثل پدر نداشتم میمونن

ولی به این حرفشون که گفتن بعد از محرم دستت تو دست یکی دیگس میای مراسم و یکیو میخام واست بفرستم جلو😐

گفتم ممنون من خواستگار نمیخام

اعصابم خورد شد چرا منو جدی نمیگیرن اگه یه ذره امیدم داشتم با این حرفشون پر کشیدو رفت

یه چیز دیگم بگم من مامان جونم به این آقا میگفتن شما حاج قاسم دلها هستین😂

از بس مرد شریف و مومنی هستن بعد از ۴ سال مامانم خواب میببینن که خواستگار اومده برام مامانم از اونجایی که میخان بنده رو ترشی بگیرن😂ناراحت میشن و رو بر میگردونن بعد یکی بهشون میگه ایشون پسر حاج قاسمن 

مامانمم خوشحال میشن حالا من فانتزی ساخته بودم که اره همین پسرس☹️😂🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو کوچیک کردی!اونا باید بگن نه تو

واقعا دوره ی سختیه میخام یه چراغ سبزی یه چیزی ببینم ازشون اینم که کلا نا امیدم کردن😐

حالا جالبیش اینه مامانمم طرف اونا رو میگیره خیلی عجیبه

مگه خواستگاری کردی از پسره؟ پیش خانوادش😥؟؟؟؟

نههه عزیزم

تاپیک قبلیم توضیح دادم که قضیه چیه امروز پدر آقا پسر این حرفا رو زدن چون بعضی اوقات زنگ میزنن و حالمو میپرسن منم گفتم یادش بخیر قدیما به من میگفتین عروس گلم و ایشونم رو شوخی گفتن یه اشتباهی کردم و خندیدن