2777
2789

التماس کرددست روقران گذاشت گفت تکرارنمیکنم ایکاش چندسال پیش نمیخشیدم چون جوانیم به پاش دادم بازتکرارکرد الان طلاق گرفتم موندم یک ادم افسرده گوشه گیر 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

دوستم بخشید و نه اوضاع درست نشد اونم دیگه اهمیت نمیده و میگه وقتی پولدار هست و از اون استفاده میکنم دیگه چرا خودمو غذاب بدم 

یکی دیگه از دوستام هم بخشید و همسرش درست شد 

بازم مقابل زن یکم سست هست اما خیانت نمیکنه 

در کل بخش زیادشون درست نمیشن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بخشش همه چی درست نمیشه 

خیانت مثل سیلی یا تلنگر هست به صورتت اگه بعد اون عوض بشی حتما شرایط هم عوض میشه و بهتر 

ولی اکه همون آدم قبل باشی بازم تکرار خواهدشدروی خودت توانمندی ها و اعتماد به نفس خودت کار کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هرگز نبخشیدم و نخواهم بخشید ولی به زندگی ادامه دادم اونم تا این لحطه که سه سال گذشته تکرار نکرده

منم نمیبخشم فقط بهش گفتم دیگه تکرار نکنه بهش هیچ حسی ندارم دوست ندارم تو چشاش نگاه کنم

خدایا خودت کمکم کن 

آدمایی که خیانت میکنن طرز فکر سالمی ندارن و چارچوب های ذهنی شون با ماها فرق داره و اکثرا خیانت رو حق خودشون میدونن هرچقدر هم به زبون نیارن.....پسسسس بزار خیالت و راحت کنم دوبااااااره و دوبارهههه خیانت میکنه پس حتی یک روز دیگه هم از زندگیت رو به پاش نزار