دوستم بخشید و نه اوضاع درست نشد اونم دیگه اهمیت نمیده و میگه وقتی پولدار هست و از اون استفاده میکنم دیگه چرا خودمو غذاب بدم
یکی دیگه از دوستام هم بخشید و همسرش درست شد
بازم مقابل زن یکم سست هست اما خیانت نمیکنه
در کل بخش زیادشون درست نمیشن.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیانت مثل سیلی یا تلنگر هست به صورتت اگه بعد اون عوض بشی حتما شرایط هم عوض میشه و بهتر
ولی اکه همون آدم قبل باشی بازم تکرار خواهدشدروی خودت توانمندی ها و اعتماد به نفس خودت کار کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
آدمایی که خیانت میکنن طرز فکر سالمی ندارن و چارچوب های ذهنی شون با ماها فرق داره و اکثرا خیانت رو حق خودشون میدونن هرچقدر هم به زبون نیارن.....پسسسس بزار خیالت و راحت کنم دوبااااااره و دوبارهههه خیانت میکنه پس حتی یک روز دیگه هم از زندگیت رو به پاش نزار