دلم میخاد خودکشی کنم اما ی چیزای مانه میشه این زندگیو نمیخام من احتیاج دارم تو جامعه باشم من ب عنوان ی انسان احتیاج دارم محبت ببینم محبت کنم اما بخاطر ی استباه اصن نمیدونم اسمش اشتباه بزارم یا نه ی پسری اوردم تو زندگیم الان با هزار تا التماس میتونم گوشی دستم بگیرم چه برسع ب بیرون رفتن دلم میخواد داد بزنم بگم من بچه نیستم من ۲۶سالمع چرا باید اینطوری باشم ولی گوش شنوا نیست هیچکس نمیخام صدام بشنوه لطفاً دعا کنید زندگیم بهتر بشه 😔
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۹سالمه من حالم بده ولی بیخیالم خیلی بیخیال مدام ذکر میگم تفاوت من و تو در اینه که من پسره خواستگارم بود عیب گذاشتن روش گفتن ن اونم پیگیره این وسط اینا ب من فشار میارن