2777
2789
عنوان

یکم درد دل

100 بازدید | 18 پست

دلم میخاد خودکشی کنم اما ی چیزای مانه میشه این زندگیو نمیخام من احتیاج دارم تو جامعه باشم من ب عنوان ی انسان احتیاج دارم محبت ببینم محبت کنم اما بخاطر ی استباه اصن نمیدونم اسمش اشتباه بزارم یا نه ی پسری اوردم تو زندگیم الان با هزار تا التماس میتونم گوشی دستم بگیرم چه برسع ب بیرون رفتن دلم میخواد داد بزنم بگم من بچه نیستم من ۲۶سالمع چرا باید اینطوری باشم ولی گوش شنوا نیست هیچکس نمیخام صدام بشنوه  لطفاً دعا کنید زندگیم بهتر بشه 😔

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حدی ک حس خفگی میکنم

چرا مگه مرض دارن؟؟ دیگه کسی تو این دور و زمونه بچشو اینجوری محدود نمیکنه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

چرا مگه مرض دارن؟؟ دیگه کسی تو این دور و زمونه بچشو اینجوری محدود نمیکنه

من مادرم از دنیا رفته با دوتا برادر  ی خاهر ،پدرم زندگی میکنم 

همش بهم میگن ساکت باش کار خونه انجام بده هیچی نگو چندین بار خاستم خودمشی کنم اما نتونستم خیلی ترسو بی عرضم😔😭

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
منم همینم دقیقا با همین شرایط آنقدر سخت میگذرههههه

چند سالته

من خیلی خستم از این زندگی

چند سالته من خیلی خستم از این زندگی

من ۱۹سالمه من حالم بده ولی بیخیالم خیلی بیخیال مدام ذکر میگم تفاوت من و تو در اینه که من پسره خواستگارم بود عیب گذاشتن روش گفتن ن اونم پیگیره این وسط اینا ب من فشار میارن

من مادرم از دنیا رفته با دوتا برادر ی خاهر ،پدرم زندگی میکنم همش بهم میگن ساکت باش کار خونه انجام ب ...

برادرات مجردن خواهرت هم مجرده؟؟ 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀