2777
2789

روزیمون خوبه ولی نه اونقدری که پولدارمون کنه، در حدی که گاهی وقتا از جایی گه فکرشم نمیکردیم یه کمی پول میومد دستمون و خدا هوامونو داشت. اما نه از طریق شغل همسرم.

همسرم املاک داره ولی واقعا مثل بقیه اونقدر پردرآمد نیست. خیلی هم واقعا آدم درستیه، از دروغ گعتن و شیادی میترسه و با دست خالی هم همیشه به نیازمندا کمک میکنه‌. ولی یه جای کار این وسط میلنگه. مثلا مشتری میاد، هر دو طرف راضی همه چی خوب داره پیش میره، یهو میبینی پای نوشتنِ قولنامه، معامله به هم میخوره، اونم سر چیزای مسخره. تو این سه چهار سالی که این کار رو راه انداخت خییییییلی از این موردا پیش اومد. یعنی یه معامله ای که ۱۰۰ درصدی بود به هم میخورد. واقعا نمیفهمم چرا، ای کاش بشه یه کاری کرد که همه ی این معامله ها به سرانجام برسه و انقدر الکی بهم نخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت رضایت از همسرت بالا بردی رزقم زیاد میشه بیشتر دوسش داشته باش همدم واقعی

عشق من بهش ثابت شدست دیگه خودشم اینو میدونه، اونم همینطور. تو این زمینه مشکلی نداریم. ولی انگار هرچی برای خودمون از خدا میخوایم نمیشه، من خیلی واقعا دعا میکنم