2777
2789

چتونه عزیزانم؟

طرف هزاربار میاد توی چنل تلگرام میگه نمراتم بالای ۱۹

خیلب نگرانم چیکار کنم؟!

توی نینیسایت میاد میگه نمرم نوزده و هفتاد و پنجه، خوبه؟!

بد ندادم؟

توی قلمچی میگن با معدل ۱۹.۵ میتونم به تعهدی امیدوار باشم؟؟!

چتونه به خدا؟

شما که نمراتتون خوبه باید باهوشتر از ما باشین که! این سوالات چیه می‌پرسین واقعا؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

تو خودت نمرت خوبه بیا پایین بچه بد🩴🩴

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت نمرت خوبه بیا پایین بچه بد🩴🩴

مشکل من نمراتم نیست به خدا😭�😂

من پارسال رتبم بهتر از امسالم میشه

از این میسوزم که یک سال عمرمو هدر دادم فقط

آبرو توی فامیل نمونده بهم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

جدی تعجب میکنم انگار همه عالی شدن

پارسال نمراتم رنج ۱۸ و ۱۷ بودن

بعد نی نی سایت همه بالای ۱۹ و بیست!

میگفتن ترازت ۷۵۰۰ میشه!

شدم ۹۰۰۰!!

چرت میگن فقط اعصاب ما رو خرد میکنن خیلیا

پارسال نمراتم رنج ۱۸ و ۱۷ بودنبعد نی نی سایت همه بالای ۱۹ و بیست!میگفتن ترازت ۷۵۰۰ میشه!شدم ۹۰۰۰!!چر ...

من معدلم شد 16.75 صدم اینارو سر در نمیارم ولی منم امسال اردیبهشت کنکور اصلیم رو دادم فرهنگیان و قبول شدم الان دارم حس میکنم من چقدر خنگم بقیه 19 20 

میدونی علت اصلیش اینه این عزیزان خیییلی تلاش کردن و برای  نمره بیست خوندن و الان که بیست نشده واقعا بهشون نمی‌چسبه و میگن کاش غلط نداشتیم(البته معدود مواردی هم هست که واقعا ناراحت نیستن فقط دوس دارن تشویق شن)

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من معدلم شد 16.75 صدم اینارو سر در نمیارم ولی منم امسال اردیبهشت کنکور اصلیم رو دادم فرهنگیان و قبول ...

کاش منم پارسال میرفتم فرهنگیان

آورده بودم مشاورم گفت نرو مصاحبه و چنین و چنان

حالا میگم کاش میزدم توی دهن مشاور

اینا هم نصفشون دروغه

معدل پارسال خودم گواه بر همه‌چی هست که چقدر یه عده چرت میگن عقده‌ایا

حال ما رو خراب می‌کنن فقط

میدونی علت اصلیش اینه این عزیزان خیییلی تلاش کردن و برای نمره بیست خوندن و الان که بیست نشده واقعا ...

والا ما هم برای بیست خوندیم

من اکثر نمراتم بد نشد ولی بیست نشدم

البته که عمومیام زیاد خوب نشدن

ولی خیلیاشون فقط عقده دارن.

کاش منم پارسال میرفتم فرهنگیانآورده بودم مشاورم گفت نرو مصاحبه و چنین و چنانحالا میگم کاش میزدم توی ...

منم پارسال نیاوردم اصلا هدفم فرهنگیان بود مشاور واقعا بعضی اوقات بدرد نمبخورن .. اره والا اعصابم خورد شد منم

منم پارسال نیاوردم اصلا هدفم فرهنگیان بود مشاور واقعا بعضی اوقات بدرد نمبخورن .. اره والا اعصابم خور ...

مبارکت باشه ایشالا

من مشیمونم که چرا ثبتنام نکردم بدای فرهنگیان امسال خاک توی سرم

انیدوارم به کامت شیرین باشه🩷🩷🩷