2777
2789
عنوان

ترک های عزیز یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احساس ناراحتی و غم میکنم

خب یه اصطلاحی چیزی میشه بهم بگید همین معنی رو داشته باشه ولی مثلا با حس حسرت گونه؟

مثلا کسی ناراحته و با حسرت بخواد چیزی بگه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یعنی تبریز زیبا

مرسی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خب یه اصطلاحی چیزی میشه بهم بگید همین معنی رو داشته باشه ولی مثلا با حس حسرت گونه؟مثلا کسی ناراحته و ...

خب تا چی بخوای بگی عزیزم 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

تبریز زیبای من

مرسی

پس این جمله درسته که اگه کسی پرسید بچه کجایی ادم در جواب بگه گوزل تبریزیم؟ اصطلاح دیگه ای واسش وجود نداره که بگه بچه تبریزم؟

خب تا چی بخوای بگی عزیزم

مثلا فکر کن یکی توی خارج از کشور زندگی میکنه و حسرت دوری از وطن رو میخوره و میخواد غم خودش رو نشون بده و بگه غمگینم یه همچین چیزی