2777
2789
عنوان

ترک های عزیز یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حوصله ام سر رفته

مرسی اپرا جان

شخصیت یکی از داستان‌های جدیدم ترک زبانه

میخواستم یه اصطلاحی پیدا کنم برای یکی از دیالوگ‌هاش که حس غربت و دوری از وطن رو بگه، چیز بهتری در نظر ندارید براش؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اولی - تبریز زیبادومی - دلم تنگ شده

خیلی ممنون👌

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

مرسی اپرا جانشخصیت یکی از داستان‌های جدیدم ترک زبانهمیخواستم یه اصطلاحی پیدا کنم برای یکی از دیالوگ‌ ...

سلام

جانیم سیخلیر 

تقریبا یعنی قلبم و جونم فشرده شده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مثلا فکر کن یکی توی خارج از کشور زندگی میکنه و حسرت دوری از وطن رو میخوره و میخواد غم خودش رو نشون ب ...

همون داریخیرام که خودت گفتی بهترینه ولی اورییم اوردادی:دلم اونجاست هم بد نیست

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

دار تو ترکی یعنی تنگ داریخماخ هم میشه احساس تنگی کردن که همون دلتنگی میشه شما ترک کجاهستین؟

تبریز

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خب کدوماشون قشنگترن بنظر شما؟همون گوزل تبریزیم یا اینا که شما گفتید؟

من تبریزی نیستم ولی گوزل تبریزیم یعنی اهل تبریزه زیبا هستم حالا اونیکه به تبریزی بودنش افتخارکنه میگه گوزل تبریزیم مابقی همونایی که گفتم رو میگن احتمالا😉

خوشبختم عزیزم منم از آستارا هستم ترکی شما بامال من یکم فرق داره مال شمابیشتربه ترکی ترکیه نزدیکه مال ...

همچنین عزیزم درسته 

سلامجانیم سیخلیر تقریبا یعنی قلبم و جونم فشرده شده

ممنونم عزیزم بالاخره به جواب سوالم رسیدم👌

همون داریخیرام که خودت گفتی بهترینه ولی اورییم اوردادی:دلم اونجاست هم بد نیست

مرسی گلیییی 😍👌🙏