2777
2789

من متاسفانه دهن لقم و گفتم به محض اینکه شنید همش براش عشوه خرکي میومد یه بار آنقدر نگاش کرد پسره به دوستش گفته بود این با چشماش منو خورد...ده بار بهش پیام داد تا باهاش سر صحبت رو باز کنه پسره محل نداد شصت بار درخواست فالو بهش داد پسره قبول نکرد...تازه توجیهش هم این بود که این وقتی تو رو دوست نداره چرا نمیزاری من باهاش حرف بزنم و فالوش کنم تا قبل از اینکه من بگم از این خوشم میاد حتی نگاشم نمیکرد ...خلاصه به نظرم از روابطتون به دوستاتون نگید همشون نه ولی اکثر دوستا باهم حس رقابت دارن فکر می‌کرد اگه چیزی که من نتونستم به دست بیارم رو بتونه به دست بیاره دیگه از من جلو میزنه..

این دوست نیست دیگه رسما دشمنه

ولی یچیزی بگم🥲🥲

من یه دوستی داشتم از یه نفر خوشش اومده بود اون بنده خدا هم نمیدونست یه بار اتفاقی منو دیده بود و اومد خواستگاریم در صورتی که من اصلا نه می‌شناختم و نه محل میدادم بهش

دوست شما دیوانه اس😂😂

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از هر پسری که دوستم دوس داره بدم میاد.حتی الان از شوهرشم بدم میاد.خودشو انداخته وسط رابطه ما ...

خب من این مورد رو نگفتم منظورم پسری بود که خودت دوستش داری

عزیزم توی انتخاب دوست تجدید نظر کن این چیه اخه من رفیقم مثل خواهرمه اصلا اونیکه شما بهش میگی دوست اصلا دوستت نیست با این چیزایی که میگی

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

خیلی رقابتی و حسوده

در کل اینجور دخترا زیاد جذاب و دوست داشتنی نیستن در عوض خودشونو تو چشم بقیه یه آدم دم دستی جلوه میدن 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷