من متاسفانه دهن لقم و گفتم به محض اینکه شنید همش براش عشوه خرکي میومد یه بار آنقدر نگاش کرد پسره به دوستش گفته بود این با چشماش منو خورد...ده بار بهش پیام داد تا باهاش سر صحبت رو باز کنه پسره محل نداد شصت بار درخواست فالو بهش داد پسره قبول نکرد...تازه توجیهش هم این بود که این وقتی تو رو دوست نداره چرا نمیزاری من باهاش حرف بزنم و فالوش کنم تا قبل از اینکه من بگم از این خوشم میاد حتی نگاشم نمیکرد ...خلاصه به نظرم از روابطتون به دوستاتون نگید همشون نه ولی اکثر دوستا باهم حس رقابت دارن فکر میکرد اگه چیزی که من نتونستم به دست بیارم رو بتونه به دست بیاره دیگه از من جلو میزنه..
من یه دوستی داشتم از یه نفر خوشش اومده بود اون بنده خدا هم نمیدونست یه بار اتفاقی منو دیده بود و اومد خواستگاریم در صورتی که من اصلا نه میشناختم و نه محل میدادم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!